Lauantainakin käytiin molempien tyttöisten kanssa reenimässä hallilla, Ruutin kanssa meni ihan kivasti, paikallamakuu onnistui jo ilman maan nuuskuttelua 3 koiran kanssa :) Ei aikomustakaan nousta! Hienoa.

Tuiskun kanssa huonommin. Kaikki se into, mitä perjantaina vielä oli, oli kadonnut kuin tuhka tuuleen. Pysäytyksiä namialustalla, noutoa ja kakeja. Viimeisenä se ah - niin ihana tunnari joka meni ihan häneks. Ei sillä ole mitään käsitystä siitä, että oman hajuista kapulaa pitäis etsiä :/ Vaikka syksyllä se onnistuikin ihan kivasti metsälenkkien yhteydessä, kun piilottelin kapulaa ja käskin sitä etsimään. Oon paineistanu myös liikettä liikaa, kaveri on jo ihan paiseessa kun näkee ne kapulatkin :/ Voi meitä. No, laskipa taas mun treeni-intoa satasella.

Tänään tulin kotiin Nurmoon, tosin, ihan turhaan. No, maksoimpa tästäkin huvista 24 euroa, että saan nukkua kotona yhden yön ja vieläpä ilman koiruuksia. Kiitti taas vaan hemmetti soikoon, oiskohan anteeksipyyntö ollu mitään? Ilmeisesti ei.

Keskiviikkona liikkuroimaan AVO-luokkaa. Onneksi on vaan yksi koirakko luokassa :D