Pidin molemmille kaksi täys vapaapäivää, eli ei käyty lenkillä/riekkumassa ulkona olleskaan. Näytti tekevän hyvää molemmille! ;) Aloitettiin Tuiskun kanssa vaan jollain yleisellä häsläämisellä, yritettiin vaa pitää mahdollisimman kivaa. Luoksetuloja (arvatkaapa muistinko että koiran PITÄÄ olla maassa voittajassa...?) pari maahanmenoa luoksetulon yhteydessä, yksi seisominen (joka meni ihan saakelin huonosti) ja loput läpijuoksuina tai niin, että itse juoksin karkuun ja palkkasin pallolla. Namialustasta oli tosi innoissaan jälleen mutta oli kiva huomata että into ei laannu vaikkei alustalla aina nakinpalasia olekkaan! Pelkkä naksautus ja palkka minulta riittää! Jee, ehkä mä joskus saan sen oikeasti innostumaan kosketusalustastakin (Ennen siis ollut ongelmana, että Tuisku tuo kontaktialustan mulle esim ruudusta :D Ei Tuisku, tämä ei ole mikään nouto...) Jonkun verran kakeja, maasta istumisia (etenee nykyään! :O) ja maasta seisomisia. Maasta - Seiso onnistuu jo ihan kohtuu hyvin. Mutten kehdannut hinkata, ettei into lopahda, sen verra kivalla fiiliksellä teki.

Seuraamista, pallo palkkana. Nyt muuten meni (mun mielestä) seuraaminenkin jo mukavammin :) Oli tarpeeksi intoa ja koira "tuntui" tuossa jalan vieressä kokoajan :) Lyhyitä, suoria seuraamisia aluksi ja pallo siis palkkana. Sen jälkeen käännöksiä (varsinkin TK) ja palkkaus "ennakoiden" siis silleen, että kun teen täyskäännöksen ns "koiraan päin" eli koiran pitää väistää mua niin heitin sen pallon siihen suuntaan, minne oltiin kääntymässä ;P Ja vapautin siitä pallon perään. Olipa vaikeasti selitetty? Naarf.

Pari liikkeestä istumista, "ohjattua noutoa" ja hyppynoutoa pallolla. Palautus pitäisi saada nopeammaksi... Hmm. Niin, ja tokon jälkeen otettiin pari kertaa hakua pimeässä hallissa, Kati oli maalimiehenä agilityputken takana ;) Lähetin Tuiskun (ei siis nähnyt että piiloon meni ketään) mutta ajattelin sitten ottaa sen "pelastushaku" -tyyppisesti. Eli käytiin tarkistamassa huoneet yksitellen ja viimeisessä nurkassa se Kati sitten oli piilossa. Haukku irtosi aika huonosti, mutta jotain ininää sentäs...

Mutta Tuisku teki siis tosi kivasti hommia tänään! Hmm, se on kyllä sellainenkin tuuliviiri koko akka ;P Omistajaansa tullu... :D

Sitten Ruttunen. Mua ahdistaa, kun ei edetä mihinkään. Ei siis yhtään mihinkään. Tehdään edelleen samanlaisia harjoituksia, mitä silloin kun kaveri oli 7 viikkoinen! :D Eli juu, sivulletuloa, "seuraamista", luoksetuloja (JOISSA ON ALKANUT HIDASTELEMAAN! :(( ) Treenit meni sinällään ihan kivasti, mutta alkaa vaan rasittamaan kun muutosta mihinkään suuntaan ei tapahdu. Tuntuu, kun ei treenais sitä ollenkaan. Kaippa tämä tästä.
Sitten treenattiin maahanmenoa. Parin toiston jälkeen istahdin sen kanssa sit sinne hallin lattialle, naksutin toiseen käteen ja palkka toiseen. Oli vaan pakko testata, tajuaako tuo mitään jos vaan naksautan ja palkkaan sen jostain mitä se "tarjoaa". Kyllä siinä ensimmäiset 10 min meni ennenkuin hoksasi jutun jujun mutta lopuksi se sitten itse alkoi tarjoamaan "Istun? Maahan? Seison? Maahan? Korjaan asentoani lonkalle? Seison taas? Istun? Maahan?" :D Jotain siis aivoissa liikkuu, se on hyvä :) Tuiskulle tuo on aina ollut vaikeaa, mutta ehkä sekin joskus tarjoaa jotain muuta kuin nukkumista ;)

Paikallamakuuta lopuksi molemmille ja sitten testasin tokoa parhaimmillaan kolmella koiralla :D Aika hauskaa touhua. Tuisku ja Ruuti seurasi nätisti kontaktissa yhtäaikaa, harmi että kamerasta oli jo akku loppunut niin ei saanut todisteita. Niin joo, Ruutille kans pari hakua, minä maalimiehenä. Innokashan tuo on, ei siinä. Ei vaan oikein jaksa keskittyä siihen nokan käyttämiseen, juokseminen ja silmillä etsiminen (pimeässä hallissa!) on ilmeisesti PAAALJON kannattavampaa... Huoh.

Ai niin! Kuten otsikossakin jo lukee, hallilla kummitteli ;O Se yks ovi paukku ainakin kolme kertaa sielä, mitähän ihmettä? ... :o Just ku ollaan kaikesta yliluonnollisesta höpisty ties kuin monta päivää...

Nii, ja mä jään yksin huomenna :( Nita ja Funi lähtee, yyhh :<