Rakkaat ystävät. Tänään päätin ja päätinkin lopullisesti että vaikka kuinka vaikeaa olisi noiden lappalaisten kanssa (mahdollisten tulevien kanssa, olivat lappalaisia tai ei) en tule _koskaan_ olemaan sellainen luovuttaja, kuin jotkut bortsuharrastajat ;) Elämässä pitää olla haasteita! Kiitos Heta, Lotta, Minna ja Jenni kommenteistanne, arvostan sitä todella! ;D

Mutta palatakseni meidän juhannuskuulumisiin. Onneksi on taas ohi vuoden turhin juhla :) Hitto että mä osaan vihata Juhannusta. JOKA TAPAUKSESSA. Torstaina oltiin Katin kanssa ala-asteella treenailemassa, treeneistä en itse paljoa "muista" koska otettiin kuvia ja keskityin enemmän siihen.... :F Tyhmä minä. Mutta samat vanhat jutut: Tuiskun ruudun hitaus sekä hitaus / asentojenvaihto kakeissa edelleen rumaa. Ruutin sivulle käskyn inflaatio jatkuu, välillä tekee kivaa pätkää seuraamisessa, välillä taas ei :) Pitää alkaa kiinnittämään nyt extrahuomiota tohon paikkaan missä seuraa, kontakti kyllä pysyy melkein kokoajan! :D Laitan tänne loppuun jotain torstaisia näpsyjä!

Perjantaina grillattiin ja illalla lähdettiin lenkkeilemään Katin, Tyynen ja Pepsin kanssa. Seikkailtiinkin oikein urakalla ja aikaa lenkkiin kului 2 tuntia :D Koirat olivat väsyneitä ja onnellisia kun saivat nauttia toistensa seurasta urakalla!

Lauantaina sama meno jatkuu... Grillattiin ja illalla lähdettiin taas lenkkeilemään Katin ja koiruuksien kanssa. Tälläkertaa käytiin "vaan" yhdellä montulla koiria riekuttamassa, samalla Kati näpsi kuvia koirista, hiekkaisia, rapaisia ja märkiä rottia jokainen, mutta iloisia! :D Ruutikin jopa ui! Kuvatodisteita lopussa. Ennen lenkkiä otin minitreenit tossa ulkona. Ruutille sivulletuloja ja seuraamista. Vire laskee enkä saa pysymään sitä oikein kasassa nyt, syykin selvisi myöhemmin: Neidillä on mahdollisesti alkamassa ensimmäinen juoksu, verta ei vielä tiputa mutta merkkejä moisesta on! Katsotaan, miten tilanne kehittyy. Taukoa luvassa herneaivolle! :D Tuiskun kanssa kans yritettiin saada lyhkäsiä, innokkaita seuraamispätkiä. Pari onnistunutta toistoa ja lopetus. Pari toistoa vielä hyppynoutoa joka sujui yhtä vauhdikkaasti, mitä edelliskerrallakin! :D Palautushyppy siis vähä tökkii, muuten ok.

Ja tänään? Grillattiin ylläri ekana. Kati tuli tänne, oltiin ongella ( :D :D ) ja puhuttiin paskaa. Koirilla ollut totaalista lepoa siis tämä päivä. Huominen menee kans levon puolelle, josko tiistaina lähtis pitemmälle lenkille noiden kanssa (Nii, ja pakotan Katin vielä mukaan ;D)

Möhh. En jaksakkaan laittaa niitä kuvia. Sori :) Joskus toiste ehkä, nyt väsyttää. Onkiminen on rankkaa puuhaa.