Ohjaajapa olikin tänään laiska. Tai ei laiska, mutta nörtti :D Innostuin pelaamaan yhtä vanhaa strategiapeliä tässä ja sen parissa onkin päivät vierähdelleet. Illalla käytin tytöt juoksemassa tuossa meidän tiellä, puol tuntia paanottivat (Ruuti varsinkin) ja jopa Tuisku alkaa tuntumaan siltä, että juoksujen jälkeinen "masennus" on pikkuhiljaa tipotiessään ja meidän lihava likkakin jaksoi juosta pienen torpeedon perässä ! Kiva homma, nyt pitääkin alkaa kehittämään Tuiskun lihaskuntoa "rankemmin", kun näyttää intoa taas olevan ja ei oo ollut mitään ontumisia / häikkää liikkeessäkään nyt.

Lenkin jälkeen tytöt suihkuun ja tarkoitus oli lähteä ulos treenaamaan mutta ajattelin tyytyä sisätilailuun ja .. ylläri, naksutteluun.

Ensin Ruuti. Hitto tossa neidissä on tekemisen intoa :D Maahanmenot alkaa sujumaan jo todella mallikkaasti, ei tarvitse enää käsimerkkejä yms apuja, varmuutta vaan siihen että se menee _maahan asti_ ettei jätä kyynärpäitään ylös.
Oli pakko kokeilla "kaukokäskyjä". Eli käskin koiran maahan, siitä sitten pari asennonvaihtoa ja istumisesta palkka joka kerralla, koska ennakoi maahanmenoa tällähetkellä aika reippaasti (Miksiköhän?) Ei siinä auta muu, kun treenata käskysanat varmemmaksi! :) Ei siis ongelmia, kivalta näyttää. Intokin on ihan eritasoista, mitä Tuiskulla. Ei tuota paljoa voi "itse" kehua sanallisesti tai taputtelemalla, kun kaveri vetää kierroksille :D Loistavan ihanaa <3 Tuntuu, että oon ehkä sittenkin jollain tasolla onnistunut tuon penikan kanssa, kun se tykkää tehdä noin kovasti! :) Tai, tekee kun saa palkkaa.
Sivulletuloja eri kulmista. Näissä pitäisi olla vielä selvä ohjaus, ennenku alkaa sekoittamaan hyvää perusasentoa tuolta. Tänään en ohjannut, vaan tarkistin missä kohtaan mennään. Eli normiperusasennossa en käytä enää ohjausta, kulmissa se tarvitsee sitä vielä, ehdottomasti. Tähänkin kiinnitettävä huomiota.
Mitäs sitten? Niin, testailin käännöksiä, paikallaan tosin kun _yritän_ olla sotkematta kääntymistä vielä innokkaaseen ja mukavanoloiseen seuraamiseen. Ja kappas, kaverihan teki käännökset ilman ohjausta! Perusasennot ei tietenkään ollut nättejä, mutta alkaa ilmeisesti hoksaamaan! Hitto, nää palaset loksahtelee muka! Molemmat käännökset ( O & V ) sujuu yhtä hyvin / huonosti, tästä on hyvä jatkaa!
Lopuksi treenattiin typeriä temppuja, joista en jaksa kirjoittaa. Mutta hyvin se jaksaa jo istua kurreasennossa, ryömiminen onnistuu ohjaamalla jne. Niin! Ja ihan lopuksi otettiin vielä naminpiilotusta huoneeseen, nenänkäyttö on tuolle neidille kyllä se juttu. Välillä oikein nauratti, kun toinen tohottaa huonetta pitkin, poskipussit väreillen :D Ei sais nauraa ku toinen yrittää, mutta taitava se kyllä on!

Sitten Tuisku ja huoneen vaihto. Ollaan treenattu tässä mun kämpässä nyt sitä tunnaria, joten ajattelin vaihtaa huonetta ettei yhdistä siihen tunnariin jollain ihmeen konstilla, kun se on sille ressaava juttu, erinäisistä syistä :P
Poikien kämpässä siisen. Pitäis vissiin pikkuhiljaa päättää, miten haluaa koiran liikkuvan kaukoissa. Tai, eihän sen liikkua saakkaan mutta siis miten haluan sen tekevän asennonvaihdokset? Jaa-a, siinäpä vasta pulma... Mutta teen nyt sekalaisesti vaan niin, että seuraan kokoajan ettei jalat liiku ja sehän teki mallikkaasti! Yllättävän positiivisella mielellä oli Tuisku tänään mukana :O Vaihdokset oli nopeita ja suhteellisen tarkkoja, into ja vauhti kohdillaan! Nyt kun sais pikkuhiljaa pidennettyä välimatkaa niin jes! :D
Sivulletuloa. Ei suurempia ongelmia, pienet epätarkkuudet edelleen huomattavissa. Mutta vauhtia ja intoa oli, joten en jaksa välittää siitä etteikö koira ollut millilleen oikeassa kohtaan! Intoa kun on, muuta väliä!
Paikallakäännöksiä, sekä askelia oikeaan ja vasempaan. Ei hitto, ei mitään tolkkua koko touhusta :D a) Ohjaajan pitää opetella _itse_ ensin liikkumaan oikein b) sitten opettaa koiralle joka ei kertakaikkiaan tajua hommasta mitään ku en minäkään :D Pari ihan hyvää toistoa sain tehtyä, "huijjasin" koiran liikkumaan sivuttain mun mukana :D Ja onnistui! Peruuttamiset ok, ei ongelmaa.

Nyt molemmat nukkuu tyytyväisinä lattialla, toinen huoneen toisella reunalla kyljellä ja toinen toisella.

Suloisia otuksia. <3