(Fiksut ja filmaattiset otsikot kunniaan vol 1207149)

Tai ei mitään erikoisempia ole tapahtunut, mutta tekemistä on piisannut! Pääsin ylös sängystä JO yhdentoista aikoihin, aika jännää! Käytiin kaupassa, laitettiin trampoliini kasaan, korjattiin iskän kanssa asuntovaunusta rullaverho (ts vaihdettiin uuteen), syötiin ja sitten jatkoin eilistä urakkaani - mattojen pesua. Se ei sinällään ole mikään urakka, koska on kuumaa vettä yllin kyllin, helevetin tehokasta puluveria ja hyvät liotuskorveet :) Kyllä kelepaa! Kaiken toki kruunaa vielä se, että on hyvät hetekat minkä päällä pestä ja ... JA se painepesuri <3 Eilen pesastiin meidän tuvan matot, tänää pestiin isovanhempien matot. JA NIITÄ OLI PALJON :O Hurjat määrät. Ensinähän ei tänään pitänyt pestä (=koska joku unohti ostaa pesuaineet, ja se joku oli vaari) joten siirettiin huomiselle tai tälle päivälle, kui vaa. Tänään on kuitenkin mätsäri, josta en ole vieläkään päättänyt millä kokoonpanolla menen vai menenkö ollenkaan ja tämä nyt ei liittynyt tähän mattoasiaan millään tavalla, mutta tämän blogin ideaan kyllä. KUITENKIN! Mumman kanssa sumplittii vähän ja sovittiin, että otetaan meiltä puluverit ja mäntysuavat, kyllähä niillä yhyret matot ny ristus pesöö. Tuumasta toimeen. Vaari hätyytettiin pannuhuoneelle viriämään valakiaa, mä raahasin matot tuvasta pois, join kaffit, hain paapalle puita pannarille, katsoin serranoja, hain lisää puita ja sitten pesemään <3 Mutta yllätykseksi niitä mattoja ei _ihan_ ollutkaan niin vähää, mitä aluks aateltiin :DD Niitä oli varmaan 20 x enemmän D: NOO, nyt täällä on joka hemmetin orrella joku matto kiikkumassa ja suunniteltiimpa isovanhempien kanssa ens kesälle parannusehdotuksia mattojen kuivausta ajatellen... ;)

Matot oli putsingissa seiskalta. Sitten kyläkaupalle hakemaan vähä saunasiideriä ja kalijaa, salkkarit ja hakemaan veljeä asemalta. Matkalla hörppäsin janooni yhden siiderin joka kilahti nätisti otsaan joten lähdin koirien kanssa vielä lenkille :) Oli aika hilpeä reissu, en huutanu tai menettäny hermojani niihin kolmeen kertaakaan! :D Voi itku. NO, hölkättiin loppumatka semmosta vauhtia, että Ruu pääs ravaamaan. Ja sehän ravas, pois tiehensä (Pois tiehensä, niimpä juuri)

Eli, ei olla treenattu mitään typerää tänään, kuten varmaan hyvin ymmärrätte tämän täyteläisen päiväni jälkeen. Ollaan hengattu ja pelon sekaisin tuntein muisteltu eilistä. Hyyyrr, kylmät väreet. Tänään ostettiin uus satsi kissanmurkinaa, huomen... Eiku, huomenna on mätsäri ja torstaina on "valmistujaiset". NO, perjantaina treenataan. Selevä.

Tulipa turha päivitys, tämmönen "livejournal" -kakkaa oikeastaan. Voisinkin copypastettaa sinne, kun en jaksa käydä sielä mitään enää rustailemassa. Nii-in, oisinhan mä _voinut_ kirjoittaa vaan: "Moi ihana päiväkirja! Tänään ei treenattu, koska oli NIIN paljon muuta tekemistä :)) Palataan asiaan huomenna, oi RAKAS päivisss! :>>>"

Ehkä en kumminkaan. Tää on sitä elämää. Enkä edelleenkään jaksa uskoa, että kukaan tätä lukee ees loppuun asti. Lopetatte siinä vaiheessa vähintään ku tajuatte, etten taaskaan kirjoittanut mitään fiksua, varsinkaan treeneistä.

Huah.