Ois vaan sittenki pitäny päivitellä heti perjantaina niistä reeneistä :P Ehämmää enää muista, mitä tehtiin (NO OKEI, MUISTAN!) mut en jaksa enää kirjoittaa. Tärkeintä on, että koirilla oli vissiin hauskaa agin parissa ja JOPA MINULLA oli hauskaa :D Eikä olla kuulemma ihan tumpeloita! Sarvikselle vielä isoin kiitos treeni-illasta ja seurasta, toivottavasti otetaan vielä uusiksikin :)
Mutta edelleen kyllä jaksan ihmettellä, miten Tuisku veti niin "lujaa" sielä radalla :o Molemmat teki jopa varaslähtöjä radalle, niin hauskaa oli !

Agitreenien jälkeen vielä hiukan tokoa, paikallamakuuta isompien kanssa ja pienten kanssa kaikenlaista häsläämistä. Kävin tekemässä ruudun hiekkakentän reunaan, vasta aurinkoon. Ensin Ruuti joka oli heti karkaamassa ruutuun ku se näki tötsät :O Ohhoh. No, kuppiin nameja, juostiin lähetyspaikalle ja lujaahan se meni ! Näitä Ruutin kanssa neljä toistoa, onnistui ja lujaa se meni! Tokalla lähetyksellä multa iteltä meni vaan aivot totaalisen tilttiin. Koira sivulla ja minä sanon "ruutuun" "???? O__O" "Ruutuun!" "???!!! O__O;;" AINII! Eihän noi mee ruutu käskyllä mihinkää :P Hyvä minä. Kympistä vetoo niin kokeessa sanon Tuiskulle "ruutuun" enkä "eteen" :D Mutta oon tyytyväinen Ruutin menoon, miten pieni jaksoi agin ja kaiken sen kiljumisen jälkeen vielä tehdä tokoakin. Pikkupätkät seuraamista ja käännöksiä, ei suurempia ongelmia :)
Tuiskun kanssa samaa ekana, mitä Ruttusella elikkä ruutua. Sen kanssa sentäs muistin käskyt ja hienostippa tämäkin kirmas ruutuun ku sai luvan :O Seisahtuu ja menee maahan käskystä myös nopeasti :) Viimeisellä kerralla en käyny koiran kanssa viemässä ruutuun mitään vaan Sarvis hämäs kutsumalla Tuiskun luokseen. Tämä ei onneksi kuitenkaan vaikuttanut ripeyteen millään tavoin vaan yhtä kovaa mentiin edelleen. Viimeiseksi vein koiran ruudun sisälle makaamaan, menin lähtöpaikalle ja tein lopun kokeenomaisesti. Ei ees tarvinnu paljoa kääntyä koiraa kohti niin kaveri juos ihan talla pohjassa mun sivulle seuraamaan jolloin minä olin aikalailla O__O Hä? :D Muutenkin, Tuisku meni niin kivalla vireellä koko illan. Tuollaista menoa ku sillä ois kokeessakin nii ei tässä ois mitää hätää... ;) Lopuksi upouuden tunnarikapulan piilottelua hiekkaan ja heinikkoon, koiralla heilui jopa HÄNTÄ ::D Ihme touhua. Etsimiset meni tosi kivasti, on innokas ja käyttää oikeasti sitä nokkaansa. Kuinkakohan kauan tätä pitää jatkaa kunnes uskaltaa ottaa kaikki kapulat mukaan ...? Ikuisuuden. :P

Perjantain jälkeen koirat on saanutkin lepuutella aivojaan, käyden aina välillä kirmailemassa tuossa jalkapallokentällä. Uusi ruoka näyttää tepsineen Tuiskulle, alkaa taas lihasta tuntumaan :)  Huomenna alkaakin arki, pitäiskö antaa koirille vielä yksi lepopäivä vai... Nääh, kyllä mä taidan huomenna läksii treenaamaan... Ainakin Tuiskun kanssa ;)

Tosiaan, riippuen töistä ja sen hetkisestä mielen/elämäntilanteesta, mennään ehkä Tuiskun kanssa käymään sielä voittajan kokeessa vielä tänä vuonna... Tai sitten ei ;) Katsoo nyt. Ei nyt kuitenkaan mitään nollatulosta huvittais hakea, emmä sentäs niin säälittävä halua olla ;D Lähdetään sillä asenteella että ykköstä on turha edes havitella (jätetään varmaan tunnari välistä) mutta yritetään pysyä kolmosessa vielä ;D Pääpointtina se että saisin koiran työskentelemään kehässä iloisesti ilman paineita, mikä sinällään on jo aika iso vaatimus, molemmilta. Katsotaan.