Nonii, kannattaa vissiin läksiä kokeeseen treenimielellä :D Kiitti Sarvis ku potkit mua ja "pakotit" menemään kokeeseen :) Kuten ehkä mahdollisesti muistattekin, kolmosta lähdettiin hakemaan, tarkoituksena käydä katsomassa mitä pitäis vielä tehdä ja mikä liike alkaa olemaan kuoseissa - Ja saada tietenkin koirasta sellainen fiilis irti, mitä ei oo kokeessa ennen nähty. Fiiliksen irti saamisessa onnistuin yllättävän hyvin! Koira ei mielestäni ollut paineistunut missään vaiheessa vaan työskenteli tosi iloisesti ja reippaasti! TAVOITE SAAVUTETTU, JIPPII! :) Tunnari piti jättää kokonaan väliin mutta mutta...


Tuomari: Saija Pollari-Peltoniemi (Mukavan oloinen tuomari, joka mun mielestä olis kyllä saanut perustella, mistä pistevähennykset tulivat! Ei tarvi toisten mennä hänen kehäänsä siis)
Koepaikka: Tampere

Paikallamakuu: 9½, rauhaton, oli katsellut paljon taakseen johtuen ilmeisesti siitä kun eräs koirista nousi ja kävi kiertelemässä makaavien koirien takana. (Tavoite oli 9)


Seuraaminen: 9½, askeleissa on mulla vielä harjoiteltavaa, mutta kaikenkaikkiaan koira tuntui oikein mukavalta seuraamisessa. En tiedä mistä tuomari siis sakotti.(Tavoite oli 8)


Liikkeestä istuminen: 10, istuminen oli kuulemma ollut todella nopea ja näpsä :) (Tavoite oli 10 :D)


Luoksetulo: 5, koira läks tulemaan niin täysiä et melkein arvasin että on turha yrittää pysäyttää. Annoin käsimerkin, jolloin koira nytkähti ja jatkoi matkaansa ravilla ja sitten takas laukalle ja siitä uusi seisomisyritys. Lopulta seisahtui jotenkuten, hitaasti ja hiippaili vieläkin käskyn jälkeen. Maahanmeno oli taitava, todella ripeä ja läsähti heti kun käsky tuli. Perusasento hieno, luoksetulo vauhti oli huima kokoajan! Kerrankin näin että koira on tulossa luo sellaisella vauhdilla ettei sitä saa pysähtymään ! (Tavoitteessa pysyttiin, vitosta kaavailin)


Ruutu:  8 !!! Yksi liikkeistä jossa olin  :shock: Koira uskalsi irrota ruutuun, pysähtyi hitaasti mutta maahanmeno oli ripeä. Loppuosa hieno, koira juoksi täpöllä. AA, annoin toisen ruutu käskyn ku pysähtyi niin taakse, korjasi keskemmälle jonka jälkeen maahan. Ois mahdollisesti ollu kymppi jos en ois ohjannu uusiksi :denti: (Tavoite oli 7)


Hyppynouto: 10, ei valittamista. Palautus oli molemmissa noudoissa tosi ripeä, mitä ne Tuiskulla yleensä eivät ole. (Tavoite oli 9)


Metallinouto: 10, samalla linjalla mennään (Tavoite oli 8)


Tunnari: 0, Tätä ei siis olla otettu "kokeenomaisesti" kertaakaan vaan ollaan Lentsun neuvojen mukaan tehty vaan ja ainoastaan piilottelua yhdellä. Tuisku paineistuu tunnarista todella helposti eikä täten keskity vaan ottaa "jonkun", ekan mikä eteen tulee. Koira lähti ripeesti kapuloille ja haisteli taaimmaisia, kymppiä, kahtatoista ja neljäätoista hyvinkin inteensiivisesti häntä kuitenkin heiluen. Valitsi sitten kympin neljäntoista sijasta ja toi väärän. Mutta, olen niin ällikällä lyöty (Tavoitetta ei ollut)


Kaukot: 7, eka istuminen oli hidas ja asento hieman lysy, menin möhlimään ja annoin lisäkäskyn "istu". Siitä kaksi pistettä pois, yhden pisteen tiputtamista en osaa sanoa mistä tuli, koira teki loput vaihdot mielestäni puhtaasti ja ripeästi. Ilmeisesti ei... (Tavoite oli 9)


Kokonaisvaikutus: 10 (Tavoite oli 9)

Elikkä kolmostuloksen sijaan tulikin VOI2 pistein 233,5, sijoitus 1/5. JOS luoksetulo ois menny kympiksi, ruutu vaikka ysiksi niin olis ollut nippanappa ykkönen :) Spekulointia spekulointia, tästä on mielettömän kiva jatkaa seuraaviin koitoksiin. Tuisku se jaksaa yllättää, edes se alokkaan depyytti ei tunnu miltään voittaja debyytin rinnalla  :) (Ja 18.8 laskeskelin, että noilla pisteillä tulis se kolmonen, nippanappa kakkonen. 221 oli veikkaus siisen, paremmin meni!)

Ei meinaa uskoa tätä todeksikaan .... <3