Hiljaiseloa on taas piisannut :D Mistä johtuu? Käyn silloin tällöin töissä enkä oikeastaan jaksa treenailla noiden kanssa, yksin ilman häiriötä treenaaminen on niin turhauttavaa :D Kyllä me jotain pientä tehdään päivittäin, mutta ei mitään mainittavaa olla tehty hetkeen ;P

Äsken terästäydyin ja kaivoin esiin naksun ja hain Tuiskun iltanappulat. Opeteltiin peruuttamista, jonku verran kaukojen vaihtoja (Olisitte nähnyt koiran ilmeen kun jätin sen maahan ja palkkasin siitä jo... :D), sivuaskelia otettiin kans. Tuiskulla oli mieletön meno päällä, tuota ilmettä oon kaivannut taas pitkän aikaa ! Koiralla oli selvästi kivaa, se yritti ja halusi tehdä. Joskus Kannuksessa oon viimeksi tainnut nähdä neiti Teen tuollaisena. Voi <3

Sitten Ruuti, joka ei ole koskaan innostunut tekemään niiiiin totaalisen täysillä ruokakupin eteen, mitä Tuisku. TOSIN, intoa alkaa olemaan kokoajan enemmän ja enemmän kun neidillä on nälkä :) Opeteltiin aluksi vaan jotain turhia temppuja jonka jälkeen treenattiin maahanmenoa vanhalla konstilla - Toimi aika kivasti! Oon huomannut että Ruutin on vaikea tehdä kaukojen vaihtoja pelkästään suullisilla käskyillä - Laamailee tosi paljon tai ei osaa tehdä mitään. Pelkillä käsimerkeillä tekee ihan OK:sti, vaikka sen istumiset ja maahanmenot on olleet huonoja aina. Aloitellaan vähän alusta tätäkin hommaa ja yritetään päästä käsimerkeistä eroon mahd pian. Tärkeämpänä pidän että koira tekee siltä halutut liikkeet suullisesta käskystä ripeästi, eihän siinä liikkeestä maahanmenossa tai seisomisessakaan mitään käsimerkkejä anneta ;) Let's see.
Lopuksi sitten pitkä tuumimistuokio. Katsoin, osaako tuo enää tarjota oma-aloitteisesti mitään. Maahan se meni hyvin - naks ja palkka. Sitten olikin pitkä tauko ja siitä seurasi vielä pidempi tauko. Lopulta se nousi istumaan ja palkka. Korjasi asentoaan pystympään - palkka. Sitten taukoa taas ja silmiin tuijottelua "Ai kontaktiako sä haluat?" ja taukoa :D Lopulta meni maahan ja nousi vielä kerran seisomaan, jonka jälkeen lopetettiin.
Ja arvatkaapa vaan, turposko sen maha taas? Ei onneksi niin järkyttävästi mitä ennen, mutta vähän ja aristeli kuitenni. Käytiin pihalla ja olo helpottui, tuossa se makoilee tyytyväisenä.

Tuiskulle toi iltanaksuttelu oli ihan mahti homma, toivottavasti sillä pysyy (Ja mulla..) iloinen virne naamalla :) Jos pihalla ei olis A) liukas B) Märkää C) Ristuksen kova tuuli D) KOKOAJAN pimeä niin voisin aamuruoalla käydä sen kanssa pihalla naksuilemassa.
Ruutille en tiä, oliko tosta mitään hyötyä. Kyllä se ainakin hamus niitä nappuloita sieltä kupista ja maahanmenot teki kivasti jalka avun kanssa. Tarjoamista pitää palautella muistiin, kaukojen vaihdot oli syksyllä jo ihan hyvällä mallilla! Ja pitäis varmaan uskaltaa aloittaa se noudon harjoittelu - Jos vaikka töistä tois semmosen minipienen puukapulan...

Mitäs muuten? Tuiskun juoksu oli ja meni. Ruutin silmään ilmeistyi 3 naarmua ja lekurireissuhan siitä tuli. Antibiootit ja tipat saatiin. Silmä on parantunut ja ei aikaakaan kun huomasin että Ruutin yhdestä nisästä puuttuu palanen! :O Jep jep, siitä mennään mistä aita EI ole matalin :D 7.12 aloitti sitten Ruuti juoksunsa, tarkka tyttö, edellisestä juoksusta olikin melkein 6 kk ! Tässä sitä ollaan, pari kuukautta juoksua putkella! Voi Simba-paran eturauhasta...
Messarissa oltiin käymässä viime sunnuntaina. Suhteellisen yliarvostettu koko homma :D Onneksi näin sentäs entisiä luokkalaisia, Riinaa varsinkin! Kiitos seurasta :D Luokkalaisia ja kannuslaisia vaan tupsahteli, Arto, Eve, Satu, Hanna.... Mukaan tarttu vaan koirille Kennelliiton ständiltä noi kirjat minne saa lykätä paperit yms, Simballe pieni vinkulelu (Meidän pappa on ihan hurmiossaan siitä :D) ja... Ei kait muuta? Automatkat kului soppelisti nukkuessa, kiitos Susannalle ja Riikkalle kyydityksestä ;)

Ja huomenna töihin, lauantaina töihin, maanantaina töihin ja tiistaina töihin sitten JOULU :O Hieman kulahti tää kuukausi nopealla tahdilla (Itseasiassa, koko heela vuosi.) Uutena vuotena onki jännää, njäähh ;)
NIIN JOO. Ja Ruuti ilmoitettu Turun KV-näyttelyyn. Mennään katsomaan, mitä Norjalainen tuomari sanoo tästä rimppakintusta ;)