Semmonen reissu. Jenni ( http://valoisat.vuodatus.net ) pärähti tänne uljaalla opel astrallaan perjantai-illalla, siitä Seinäjoen Absille syömään ( :DDD ) ja Turkuun startattiin kymmeneltä illalla. Perillä puoli kolmen maissa jne.

Eilinen menikin sitten MM-tokokarsinta koetta katsellessa ja osittain ihastellessa, uutta potkua treeneihin (Joka kestää huomiseen..)

Tänään oli sitten misselöinti vuorossa, Ruuti sai Norjalaiselta tuomarilta T(äydellinen) ihan odotetusti. Hallissa neiti käyttäytyi moitteettomasti ja rennosti, kehässäkin esiintyi hienosti. Luonne, liikkeet, esiintyminen ja rakenne saivat kehuja, tyyppi nyt vaan sattuu olemaan lähempänä porokoiraa mitä lapinkoiraa (No shit Sherlock!) ja T napsahti. Tuomariharjoittelija tyyliin halas mua kehässä ja yritti hirveesti lohdutella, mulla oli ihan oikeesti joku hemoroska silmässä ja yritin sitä hinkkaamalla saada pois ja silmät kastui, luulivat et alan poraamaan sielä kehäsä :DDD Nooh, ei ehkä oo ihan niin vakavaa siltikään :) Parasta tässä on se että mulla on hyvä syy vielä käydä Ruutin kanssa kehässä, H:n metsästys jatkuu! :)

Paluumatka menikin sujuvasti "vähän" isompia teitä ajellessa ja Jennin ... jotain muistiinpanoja lueskellessa, kai se yritti kokeita varten saada jotain niistä irtikin. Matka kuitenkin päättyi ikävästi mutta siitä lisää, kaikki on hengissä ja ... ja... Nohh, väsyneitä.

Astra .. :/