Oon laiska ja kopsaan suoraan foorumilta eli:

 

Ruutin tokodepyytti jota ei olisi vielä pitänyt tehdä. Kootut selitykset (tai mitä tätä selittelemään, kun ei osaa niin ei osaa.)


Luoksepäästävyys: 9 = Nousi tervehtimään ihanaa Allua :D
Paikallamakuu: 10 = Hidas maahanmeno. Perusasento ok näppärä. Eipä oo tuntunu 2 minuuttia noin pitkältä, edes Tuiskun paikallamakuun aikana alokkaassa :denti:
Seuraaminen kytkettynä: 8½ = Lähti kivasti, pysähtymiset jees. Käännökset on ihan alkeistasolla ja näiden jälkeen vähän nukahti. Loppua kohti paransi.
Seuraaminen taluttimetta: 6 = Sama kuin yllä, lopussa nukahti aika totaalisesti.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8 = Seuraaminen oli aika nukkuvaa, itse maahanmeno yllättävän nopea. Lopun perusasento ok.
Luoksetulo: 8 = Muuten aikalailla nappi, jätti perusasennon kokonaan tekemättä? :O
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 5 = Seuraaminen taas aika "lallala" fiiliksellä, seisominen ok, lopun perusasento kahdella käskyllä.
Hyppy: 8 = Tarvitsi hyppyyn kaksoiskäskyn, muuten hyvä. (Varsinkin kun tajuaa kehään mennessä ettei ole treenannut tuota loppuosaa pitkiin aikoihin, eikä ainakaan kisavalmiiksi)
Kokonaisvaikutelma: 8 = Kuulemma iloisen näköistä työskentelyä, ainoastaan tuo seuraaminen pilas hommaa.

ALO2 pistein 154. Katsellaan keväällä, jos saisin pidettyä pääni kasasssa ja saisin puuhastelua tuon kanssa tokon parissa ilman mitään paineita (mitä otan turhan herkästi ...) Ruuti on edelleen sellainen koira, mitä en osaa "käyttää". Ehkä joskus. Mua jännitti ihan simona ja koira teki siihen nähden oikein kivasti ja iloisesti, ei sillä ollut puhettakaan mennä lukkoon ja alkaa angstaamaan kehässä :) Tyyppi oli iloinen ja häntä heilui kokoajan. Onneksi Ruuti otti tuon noin kevyesti, mä en kestä jos tuosta tulis samanlainen kuin edeltäjästänsä.


Myös Tuisku kävi kokeilemassa tuota voivoita. Tälläkertaa tehtiin pohjanoteeraus, niin pisteiden kuin vireenkin kannalta. Tuomarina myös, yllättäen Allu.


Paikallamakuu: 10 = Ei niin rauhallinen kuin viime viikolla. Allu ei ilmeisesti huomannut, tarvitsi kaks käskyä perusasentoon. Eli oikeasti jotain 6-8 pintaan.
Seuraaminen taluttimetta: 8 = Ensinnäkin, seuraamiskaavio oli aivan älyttömän pitkä ! Siis ihan hillitön. EVLäläisetkin ihmettelivät. Mutta viime viikkoon verrattuna vire pysyi kasassa tuon hervottoman kaavion läpi :D Kaksoiskäskystä näköjään vähennykset.
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 0 = Kuinka yllättävää, ei taaskaan edes toisella käskyllä...
Luoksetulo: 6 = Kaksi kutsua luokse, pysähtymiset ilmeisesti hitaita? Vauhti ok kiva.
Ruutu: 0 = Ei mitään käsitystä koko ruudusta.
Hyppynouto: 10 = Kammottavaa katseltavaa, hidas. Mutta teki sentäs paluuhypyn !?
Metallinouto: 7 = Juos kapulalle, nosti suuhun ja jäi tuijottamaan yleisöä viideksi sekunniksi :D Sit kevyellä ravilla luokse. Palautus molemmissa noudoissa ok.
Tunnari: 0 = Mutta se yritti enemmän mitä viime viikolla! Yritti keskittyä ja haistella, selkeesti jotain käsitystä. Reunimmainen vei voiton ja väärähän sieltä tuli. :P
Kauko-ohjaus: 0 = Eihän se edes katsonu muhun päinkään.
Kokonaisvaikutus: 9 = Jotain lapinkoira säälipisteitä taas. En ymmärrä miten se antoi näin hyvän vaikka se sanoi mulle vielä että "ompa koira lukossa" ... No shit Sherlock?!

Voittajaluokan pohjanoteeraus! 139, ei tulosta. Plaadi plaa, en jaksa ajatella koko hommaa. Oon aika epätoivoinen, tiiä enää mitä pitäis tehdä. Menee kokoajan hullummaksi ja hullummaksi......... Tuisku paaka :(