Tuli vähän ahaa-elämyksenä taas tän vuoden tokokokeet :D Mutta pitemmittä puheitta, tässä olis kootut selitykset.

 

3.10 Seinäjoki
Tuomarina: Marja Ala-Nikkola

Paikallamakuu: 10 = Kehään mennessä Tuisku oli jälleen aika jäissä. Kun seisottiin omalla paikalla ja tuomari selitteli vielä jotain, koira oli ehtinyt menemään perusasennosta maahan jo kolmesti :orava: Sain sen kuitenni pysymään istumassa ja maahan mentiin ekalla käskyllä, onneksi :D Paikallamakuun loppuhan meille on ollut aika vaikea, koira nousee mua vastaan ja venyttelee. Tänään ei kuitenkaan niin tehty, rauhoitteli kyllä kun palasin mutta nousi istumaan ihan ok:sti ja näemmä oli rauhassa makoillutkin! Yllättävää :)
Seuraaminen taluttimetta: 8½ = Meidän tokokoe historian aikana huonointa seuraamista, ehdottomasti. Koira oli alusta asti ihan jäissä, hitaassa käynnissä meni ihan plörinäksi ja koira tuli mukana niin että pää oli suurinpiirtein mun jalan kohdalla. Käännökset ja peruutukset yms ihan ok, loppua kohti paransi. Veetuttaa.
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 0 = Ei istunut, ei edes toisella käskyllä. Kumma homma ?
Ruutu: 9 = Tuiskun tekemäksi ruuduksi itsevarma, nopea ja iloinen :) Ei hidastellut ennen ruutua, meni nopsaan ja pysähtyi hienosti, maahanmeno ehkä hippasen hidas. Lopun seuraaminen veti ihan läskiksi, tuli hyvin tuohon vierelle mutta seuraaminen oli semmosta löysää diipadaapaa. Mut sinällään oon tyytyväinen kuitenkin, varsinkin tuosta itsevarmuudesta! :)
Hyppynouto: 9 = Haki hyvin, palautus nopealla ravilla. Ei tuonut kapulaa mulle "suoraviivaisesti" vaan teki semmosen kaarroksen tuomarin kautta .............
Metallinouto: 9 =Sama homma kuin edellisessä.
Tunnari: 0 = Ylläri pylläri. Meni kapuloille suht hienosti, haisteli jopa kolmea kapulaa ja sitten meni makaamaan tunnareiden päälle :denti: Annoin uuden käskyn ja otti suuhunsa minkä ensimmäisenä sai... Ei mikään yllätys tämä nolla :D
Kauko-ohjaus: 6 = Tänään ei tehty istumisia ollenkaan :P Muutenkin koiralla alkoi olemaan vire jo aikalailla finiitossa (Jos sitä ikinä olikaan...) Vaihdot hitaita ja seisomisissa eteni.
Kokonaisvaikutus: 9 = Musta tuntuu et me saatiin jotain lapinkoira säälipisteitä... :denti:

VOI3 pistein 215 ja sijoitus 2. Että semmonen tälläkertaa, nyt ois kakkostulos, ei tulosta ja kolmostulos, ehkä ens viikolla vois tulla se ykkönenkin :denti: Jos seuraamisesta ois tullu 9½, liikkeestä istumisesta 10 ja kakeista edes 8, oltais saatu niin nipin napin ykkönen ku olla ja voi eli 257 olis tullu eikä ois tarvinnu enää voivootella koskaan Tuiskun kanssa :D Spekuloinnit sikseen, ens viikolla mennään uudesta kokeilemaan :) Kaikenkaikkiaan ihan kiva fiilis, olis Tuisku voinu vielä pahemminkin olla jäässä.... :) Pää alas ja kohti uusia nöyryytyksiä!