Kiitos Jennin tokoviikonlopun! Ensinäkin meillä oli ihan hullun hyvä porukka, üüper koutsi ja ilimatki suosi. Mut: Tuisku oli tulessa. No okei, ei nyt iha mielettömis liekiis mut kuitenkin - se teki iloisena! Ja kentällähän oli eilen KUUMA. +30 kevyesti. Tuisku oli rentona, tehtiin metallia, ruutua ja tunnaria. Yyyyyyfff, tunnaria. Mut se onnistu! Jennin vinkit ja kikat oli semmosia että tuntuu siltä et tää vois lähtiä vaikka rullaamaan tästä? Tuisku toi kapulakasasta mulle väärän mutta pysyin tyynenä ja otin sen vaan pois ja lähetin uudestaan, tyyppi ei paineistunu yhtään ja haki omansa heinikosta tuosta vaa :) Tänään tehtiin lisää tunnaria ja tänään nähtiin myös se laamavaihe :D Jenni meni Tuiskun "kaveriksi" etsimään kapulaa ja löytyhän se, ai että, TOSI WAAAAAU! :D Luoksarin pysäytyksiä ja kutsuruutua. Ai että mää pidän tästä :)

Ruutikin pääsi kentälle tänään ja seuraamiset onnistui! Ruuti näyttää edelleen erilaiselta seuraamisessa mitä Tuisku, mun täytyy vaan takoa se päähäni. Ruuti ei ollut mitenkään eriskummallisen hieno, itseasiassa se oli aika nyyppä vaikka seuraamiset onnistuikin - Ruuti vaan keskittyi tekemiseen ja jätti ylimääräisen häslingin pois. ENTIEDÄ oonko ite tappanu sen häsläämisen vai onko tuosta vaan tullu aikuinen? Mutta parasta oli se ettei Ruuti jääny tuoksuttelemaan maata ku ehkä kaks kertaa! Aika hianoa :) Yks hetsiluoksari, ohjatun suuntia ja hyppyä, tasasta ja ihan kivaa.

Nyt täytyy sanoa että väsyttää aika reippaasti ja mä oon niin liekiis kaikesta tällähetkellä etten oikein saa mitää fiksua kirjoitettua. Joskus toiste, tiistaina Tuiskun kanssa tokoilemaan med Elsa ja Strömmi, illalla Ruuti pääsee sitten vihosta viimein taas aksan pariin :)

Kiitos kaikille rennosta viikonlopusta :)