Meinaan tokon takia <3 Tää fiilis vaa jatkuu treeni toisensa jälkeen :) Oman flunssan jälkeen pääs vähän laskemaan mutta nyt ollaan taas nousussa! Tästä suurin KIITOS ehdottomasti maailman ihanimmalle Jennille, mitä mä tekisinkään ilman sua <3 Angstivaihe tulee kyllä, viimeistään ensi viikon jälkeen mut yritän pitää sen mahdollisimman väliaikaisena olotilana.

Tiistaina oli Ruutin agitreenit, tyyppi oli hyvin pätevänä! Tehtiin ekaa kertaa sarjaa ja okseria, okseri meni maksinakin O__O ? Ei mitään ongelmia. Sarjan viimeinen hyppy oli vaikea, mutta aika pätevästi Ruuti limbos alta vaikka maavaraa oli ehkä se 25 cm :DD Muttakun neidillä oli _kiire_ namialustalle! Tauko ku onnistui pari kertaa, rimoja ku hilattii ylemmäs ei ollu enää ongelmaa. :) Aika taitavaa! Keppejä opetettiin lähinnä ohjaajalle, täytyy nyt alakaa vähän enemmä noita takapihakeppejä treenaamaan...

Keskiviikkona käytiin tuos kerhon kentällä Elsan, Henrin ja Sinin kanssa. Tuiskulle hyppynoutoa, ruutua ja tunnaria. OK, ei valittamista missään (mulla on kiirus kirjoottaa), Ruutille seuraamista, ei sujunu oikeastaan mitenkään, ihme jäätymistä! Pari luoksetuloa, nopeus oli ihan kiva mut ainahan se vois nopeammi tulla. Loppuun namikupilla rallattelu ruutu, ristus notta se painaa menemähä :D Kuppi ei iha heti löytyny, mut aktiivisesti se sitä etsi - kentän toiseltakin laidalta :'D Hauska otus.

Torstaina Puppusella oli vatta kipiä :( Olin ite töis 10 - 18, vaikia sanoa mitä se on täällä päässy syömään :/ Vähän turvotti ja oli levoton. Parafiiniä annoin ja olo helepottu. Joskus puol 3 mais ku pääsin nukkumaan, sängyllä oli märkä läntti ja voin sanoa et haisi ihan järkyttävältä - soitin päivystävälle ja voi pyhä yksinkertaisuus, öljythän sieltä vaa oli tulvinu yli :D No, tietääpä tänki seuraavalla kerralla!

Perjantaina sitten aksaa, aattelin ottaa Ruutin vaan mukaan mut tyyppi oli jo niin liekeissä et otettiin senki kanssa. Lähinnä vaa aita rallatteluja, ohjauksia yms jotka ei multa suju mitenkään, olin iha sormi suusa taas vaihteeksi :P Ruuti ei irronnu hypylle, kysyin mitä teen "näytä sille sitä hyppyä" ja mää näytin ja mitä tekee Ruu? Hyppää siivekkeen päälle, jää rinnastaan roikkumaan siihen ja lopuksi tippuu! VAU, olipa taas mahtava treeni! :( Rinnassa ei mitn jälkiä ollut ja tyyppi teki esteitä tuonkin jälkeen eli ei kuollut, vielä. Raukka vaan luottaa tumpeloon mamusaansa ja sitte sattuu :( ÄRSYTTÄÄ! Lopuksi rallateltiin molempien kanssa puomia, Ruuti oli aika pätevänä! Tuiskun aksailut meni ihan ok:sti kai, en oikein muista enää :D Loppuillan ihmiset grillas ja söi PALJON kaikkea ihanaa, kiitos Maijulle eväistä <3 Oli ihan huippu Juhannus pitkästä aikaa, kiitos kaikille <3

Lauantaina uitiin, soudeltiin Ruutin kanssa kumiveneellä ja muuta hauskaa :D Tänään päästiin taas tokon pariin, Ruutille seuraamista, hyppyä, paikallamakuuta, luoksepäästävyyttä ja loppuun rallattelu luoksetulo - vauhti oli aika INFERNAALINEN :D Seuraamisessa ei ongelmia, hypyssä jonku verran jne, perus meininki! Tuiskulle ruudun loppuosa rallatteluna, tunnaria ja metallinoutoa. Tänään Ruuti oli ehdottomasti se osaavampi, Tuisku oli vähä nöö. PLAPAPAPAPALALALALAP, joo moro.

Mä ehkä ootan seuraavia treenejä innolla <3