Ja ensimmäisenä heti täytyy hehkuttaa - KOIRA OLI TULESSA :D Ja mä kans. Toki jännitin ja seuraamisessa Tuisku meinas jäätyä mut muuten kaikki on. Metallinouto kymppi! :D Tyyppi juos kapulalle NIIN kovaa :D

 

Paikallamakuu: 9½ - Meni ekalla maahan, oli reippaana kokoajan eikä paluussakaan ihan _hirveän_ pahoja väreitä lennelly ympäriinsä :D Jännittynyt se oli mutta pysyi maassa. Itikat kiusas ja koira häiriinty, siitä ysipuoli.

Seuraaminen: 8 - sössin itte ja koira sössi jonka jälkeen meinas jäätyä. Peruuttaminen ei onnistunu, pari kertaa tuli jotai muuta ihme säätöä liikkeellelähdöissä? Mut, kaavio oli PITKÄ.

Liikkeestä istu: 10 - Ristus ku perse kosahti maahan :D

Luoksetulo: 0 - Tarvi kaksi alotuskäskyä, jäi makaamaan mut sitte ku tuli nii tuli kans lujaa :DD Seisomisen otin suullisella - pysähty ku seinään ja kaiken huipuksi perse paino niin paljon et lösäytti senki vielä alas ;P Maahanmeno oli aivan super!! Mut, voi voi, nolla.

Ruutu: 0 - Niin mikä kissanruokapurkkimissähä? "Eteen" -> "OKEI LÄHDEN PALKALLE MORO!" :D Soli siinä. Kävelin vähä lähemmäs ruutua ja näytin sille mihi mennää nii johan se sit meni. Noo... Mieluummin se et se ryntäilee ees jonnekkin ;D

Hyppynouto: 0 - Vauhdikas haku, heitin kapulan liian kauas, Tuisku yllättäen jätti paluuhypyn tekemättä.

Metalli: 10 - Ei mitään moittimista.

Tunnari: 0 - Meni kapuloille ripeästi, haisteli häntä heiluen kahta _väärää_ kapulaa ja otti sitte väärän. MUT, teki jotain edes!

Kokonais: 8 - Puolittain hyvää, puolittain huonoa ;P

 

160 pistettä, ei tulosta :D Tuomarina Kinnusen Veijo. Tästä me jatketaan taas :)

 

Tuisku oli tulessa<3 Mulla vaan oli terve jännitys päällänsä :) Oli aika mahti kokemus tuo yökoe! <3