Nii, hä?? Mihin :D Heinäkuu on ollu "suhteellisen" kiirusta :o 8.7 käytiin Ruutin kanssa lekurilla hakemassa AB-kuuri, päässä oli suhteellisen ilkiän näköönen hotspotti ja näillä sademetsä keleillä mikää parane. Oli varmaan hienon näköstä ku Ruuti nukku mun sylissä odotushuoneessa ja mää kuorsasin kuola poskella ihan kympillä :D En muista ko. lääkärikäynnistä oikeastaan mitään, onneksi kaiken sai paperilla :) Perjantaina oltiin vielä vähän väsyneempiä, aamusta päivystävälle hammaslekurille ja sen enempää kyselemättä toinen yläviisureista revittiin irti .. Lopuksi "AI niin joo BTW! Et sitte syö tänään mitään kuumaa. Älä polta tupakkaa äläkä juo kahvia. HAUSKAA PÄIVÄN JATKOA!" ... O__O Ffffffuuuu! Illalla kävin viemässä koirat Kauhavalle josta Jenni poimi ne kyytiin, lapsukaiset lähtivät siis "lomailemaan" Kaustisille kolmeksi viikoksi :/ Mälsempi homma.

Lauantaina auton nokka kohti Loviisaa n. 13:00, perillä joskus 19:00. Oli yllättävän helppo ajella yksinään, aattelin et nukahdan rattiin taatusti :P Viikko kuluikin nopeasti ja väsyneesti leiriläisten ohjaajana, ilma oli mitä kammottavin, +33 astetta ja mereltä puhalsi kosteaa ilmaa leiripaikalle kokoajan lisää ja lisää. Mutta oli kivaa ruskettua! :D Viikon päästä lauantaina sitte vaikeuksien kautta voitoon eli Loviisa - Kehä kolomonen (?!?! MITÄ HELEVETTIÄ?) - Navigaattori veettuili - Ja vihdoin Tampere. Uuh. Hetki elbailua Jarin luona, käytiin mopolla kattoos Tammerfestin menoa ja aikasin nukkumaan. Sunnuntai kulahtiki sopivasti Särkänniemessä ja totesin että musta on tullu vissii vanaha :D Ei ehkä enää ihan NIIN hyvin kestä pää ja vatsa tota venkutusta, Viikinkilaivaki oli aiva järkky :D Delfiinit oli upeita,  nuorempien poikien meno oli sen mukasta et toivoisin saavani koiriini tollasta motivaatiota ees joskus. EES JOSKUS ;P Yällä kotia ja maanantaina töihin, viikko töitä ja lauantaina päivällä lähdettiin Tian kanssa ajelemaan Opeltsonin kyyditsemänä kohti Pohjoista, tarkotuksena siis käydä vähä samoilemassa reitillä Hetta - Pallas. Järkkäri oli mulla mukana sielä, kirjoitan siitä oman päivityksen kokonaan :)

Reissun jälkeen haettiin soirat Jenniltä, jälleennäkemisen riemu oli suunnaton! <3 Ruutin pää oli parantunut hyvin, silimänurkassa oli orastava hotspotti, noo... Lauantai meni siivoillessa ja sitte Kati ja Nemi saapuivat ilostuttamaan harmaata lauantaitamme - Suunniteltiin meidän Pariisin reissua jopa niin hyvin että meillä on nyt Hotelli varattuna 1,4 km päästä keikkapaikkaa ja lentoliputkin on ostettu ja maksettu (tai ainakin minä oon maksanu omani katille...) Sunnuntaina suunnistettiin "hyvin nukutun" yön jälkeen Nurmoon, ryhymänäyttelyyn. Lapinkoiria oli paikalla 10 ? ja tuomarina tällä kertaa Pekka Teini. Ruuti mennä viipotteli kehässä kivasti, vähän laiskasti vaan (ei ihimekkään, tyypillä oli oikein kunnon hotspotin alaku takapuoles...)

"Mittasuhteiltaan hyvä, hieman kevytpäinen narttu. Hieman kiilamainen kuono-osa ja otsapengertä voisi olla hieman enemmän. Runko rakentunut hyvin, raajakulmauksia voisi olla enemmän. Turkki tänään hieman pehmeä. Liikkuu tehokkaasti lyhyellä askeleella. Erittäin mukava käytös"   AVO EH, AVK2 (koiria luokassa kaksi ;))

Olin hieman yllättynyt! Mutta ihan kiva näin päin kuitenkin :) Näyttely oli tosi kivasti järjestetty, oli väljää, kehät oli ISOJA ja tunnelma tosi lepponen :) Suurkiitokset kaikille näyttelyn eteen töitä paiskineille Lagulaisille, TÄLLÄSTÄ LISÄÄ :)

Alkuviikko kului töissä, torstaina käytiin ekaa kertaa Agilityssä pitkästä aikaa. Meni ihan OK:sti, Ruuti liikkui vaikkei sillä tällähetkellä oikeastaan ole kuntoa ja tuo takapuoli mahto olla kipiä, perjantaina oltiin siis siinä pisteessä että takapuolesta juoksi kahdesta kohtaa silikka mätä - hotspottia lisää joka oli täysin mun aiheuttama. Lekuri kirjoitti varuuksi viikonlopulle AB-reseptin apteekkiin mutta sitä ei onneksi tarvittu, Ruutin häntä ja takalisto näyttää nyt verrattaen viime viikkoon tosi hyvältä :)

Viime viikolla treenailtiin kolmena iltana ja täytyy sanoa et oon kyllä iloisesti yllättynyt molempien tekemisistä :) Ruutikin tuntuu oikein mukavalta käteen tällähetkellä, iloista meininkiä! Tuiskulla meinaa keittää yli (???!!!) monessakin liikkeessä, oli palkkana pallo, naru, nappula tai pelkkä kehu? Ei tunnu mitenkään ahdistuneelta vaan enemmänki sellasta "VOI JUKRA ME TEHÄÄN HOMMIA  ^___^" -ilmeellä. Saa nähdä miten kauan tätä onnea kestää ;) Mistä tulikin mieleeni: Yritin ainakin saada Tuiskun kisailemaan voittajassa 15.8, Seinäjoelle. Sitten meinasin ilmoa 5.9 Vöyrille mut pahus, taidetaan olla tuola Helsingissä vähän vierailemassa sen vkl aikana joten taidan jättää sen väliin. Tuleehan näitä kokeita vielä :) Ruutia oon pohtinu kans ilmoitella mut myöhemmälle syksyä, Syys - Loka vaihteen jälkeen mahollisesti.

Eilen määki sit näin ees jonkulaisen "ukkosen", tuuli välillä suhteellisen rajustikkin, sähköt pimeni, vettä tuli ja mikä parasta - koko taivas leimusi aivan hulluna parin tunnin ajan! Yritin nikonilla räpsiä kuvia, turhaan. Onneksi isoveljen pokkari pelasti ja sain suht laadukasta videomateriaalia mut sain mä pari kuvaa ukkosen "inside" vitseistä :D Suomeksi siis, maasalamoja ei kameraan tallentunu, nää on vaan salamoja pilvien välillä :)

.

 

Hauskaa loppukesää teille ihimiset, mun pitääs vissiin opetella referoimista...