Koepäivä alko todella rattoisasti - Tuisku jumankekka ressiläähätti jo ku mä söin aamupalaa :P Ai mitenniin toi koira lukee mua ku avointa kirjaa?! Täytyy ottaa kisaamisen taito taas käsittelyy, viimeksikin se autto...

Koe oli siis Vöyrillä josta taas jälleen kerran isot kiitokset WOFFille :) Kenttä on niin makia, paikkana aivan loistava ja homma pelaa :) Onneksi järjestävät ensi vuonnakin kokeita, ollaan varmaan vakkareita ;) Lähettiin vähä myöhäs aka tuli vähä annettua jenkaa pikkuselle Lagunalle ja päästiinhän me perille, aikaa ilmoittautua oli hurjat 5 min :D Koira äkkiä häkkiin fiilistelemään ja meleki lennosta paikallamakuuseen ku PM -kisoissa ei palkintoja jaettu heti luokan jälkeen.

Fiilis oli parempi yleensäkki ku viime kokeessa, ehdottomasti :) Koirakin oli vähän paremmin mukana, harmi vaan että voittajakoirakoita oli kuudesta kolme paikalla :P Joten eipä siinä kerenny paljoa keräämään palasia ku meleki paikallamakuusta suoraan kehään ... MUTTA onneksi vain melkein.

Tuomarin ja liikkurin selitellessä koira oli ehtinyt menemään maahan ehkä 5-6 kertaa - wot? Tyyppi vähän tarjosi hyväksi haukuttua systeemiä, tuohompa se meidän koe oikeastaan kiteytyykin. Ilkka Sten oli oikein passelin olonen tuomarisetä, rennolla fiiliksellä :)

Paikallamakuu: 10, rauhaton ku palasin luo, ei kuitenkaan noussut tälläkertaa.
Seuraaminen: 8½, ihme jäätämistä ;(
Istu: 10, oli kuulemma ollu üüper nopea ja napakka! Hyvä.
Luokse: Tuli jopa ekalla käskyllä luo eikä edes yrittänyt seisahtua vaan meni suorilta maahan. Plaa.
Ruutu: Ooo, Tuisku jopa haki ruudun ja meni sinne ! :D Varasti seuraamiseen ?!?!?!
Hyppynouto: 7, Oma moka, 5 lautaa oli liikaa ja kolautti mennessä (teki siitä huolimatta paluuhypynkin <3)
Metalli: 10, hidas laama
Tunnari: 0, ei edes yrittäny
Kaket: 9, aivan tajuttoman törkiät. HIDAS
Kokonais, 9, säälipisteitä.

207 ja VOI3. Vire laskee ja pisteet nousee. Näin.

Ei muutaku leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! 10.10 seuraavaksi... (sitä ennen ehkä agiepiksiin mölleilemään? Tuskin)