Aika mielikuvituksellinen otsikko, eikö vain? Mielikuvituksettomat otsikot ja tekotaiteelliset paskat = <3

Kakstuhattakymppi oli ja meni eikä siihen mahtunut muuta kummallista kuin Hyde ja Pariisi. <3 Vaikkei sitä vielä todeksi uskokkaan mutta pakko kai se on yrittää tajuta että me tosiaan oltiin sielä. Koirien kanssa aloitettiin aksa Katin ja muiden opastuksella, kiitos siitä heille ja varsinkin Katille :)) Molemmat koirat on menny eteenpäin ja tänä vuonna jatketaan harjoituksia! Tokokokeissa käytiin Tuiskun kanssa kesällä - syksyllä tasaseen tahtiin eikä (ylläri) sitä ykköstä irronnut voittajasta :) Ei tosin ollut tavoitteenakaan, tavoitteena oli saada tulos :P Ja tuloshan me saatiin! Ja päästiin aina silloin tällöin eroon kehänauhakoomastakin :) Ruutin tokoilut meni aikalailla yhtä kökösti kuin viime vuonna mutta katsotaan kehitytäänkö mihinkään suuntaan ja jos kehitytään nii eiköhän sitä ALO1stä pidä käyä kokeilees :) Let's see.

Ruutin kanssa meni näyttelyissä paremmin kuin osasin kuvitellakkaan :D Laatuarvosanana ERINOMAINEN yllätti Tampereen KV näyttelyssä täysin ja avoimenluokan voitto kruunasi kaiken, "onneksi" ei enää sijoituttu PN-kehässä ;P Elokuussa käytiin hakemassa vielä EH kivalla arvostelulla, siinäpä ne näyttelyt olikin kun kennelyskä sotki kaiken.

Ruuti käväisi luonntetestissä 2 vuoden ja 10 kuukauden iässä saaden + 61 pistettä. Pisteet ei päätä huimaa mutta arjessa tuo koira on mitä helpoin ja se riittää mulle :) Olishan se kiva prassailla paremmilla pisteillä mutta ei voi mitää ::D Potkua löytyy agissa ja hakumetsällä, tokossa ei niinkään - toivottavasti opin ohjaamaan tuota vielä ;)

Mitäs uudelle vuodelle? Jos Tuiskulle sais sen VOIykkösen vihdoin ja viimein ja vois jättää tokoilut sen kanssa siihen, ehkä joskus käydään vielä erivoissa naurattamassa ihmisiä :P Musta tosin tuntuu et 2011 on meille enemmänkin agi kuin tokovuosi ;P Eli, startteja Tuiskulle ykkösissä, tuloksista viis :) Ruuti olis kivaa saada nousemaan kakkosiin ja ehkä jos terveys niin sallii niin piskuisia Ruttusia olisi luvassa loppukesästä :) Meikämanne on reippaana töissä ja yrittää löytää itselleen jostain kivan kasvattajan ja kivan yhdistelmän ja vielä kivan pennun kaiken päälle :P Mahdoton tehtävä? Ehkäpä, tuntuu ainakin niin takkuuselta. Saapa nähdä, saadaanko TuiRuulle jatkoa joko AB tai VA muodossa ;)

 

Me juamma tuan pakardireeserin loppuhun ja meemmä nukkumahan :) Kaveri toi koiransa hoitoon tänne aka meillä hyörii kolme lappalaista ja sheltti :D Sopivasti härdelliä ollu tänää, aamusta reippaana tyttösten kanssa lenkille :) Parempaa uutta vuotta kaikille!