Jesus että mä en kestä otsikoiden keksimistä :D Siksi ei ole otsikkoa.

 

Kirjoitin lauantaina kisojen jälkeen jonkumoisen "vittusaatana" -tyyppisen postauksen mut hm, painelin taas vääriä nappeja ja ko teksti katosi bittiavaruuteen :D Parempi näin! Kisojen jälkeen on ehtinyt olla siis jo VARSIN pätevät aksailut Ruutin kanssa :) Viime viikon ma Ruu oli pätskänä valeraskaudesta huolimatta, keskiviikko oli jo aikamoista laamailua ja lauantaina sain sen (joo, kisattiin tosiaan numerolla 1) aika hyvään lähtömeininkiin ja lähtöluvan saatua jätin koiran aidan taakse ja annoin käskyn - ja tyyppi menee aidan ali. Uudestaan. Uudestaan. Uudestaan. Hyppäs yhden ja lähti korvattomana painelemaan radalle. Jaha ja pois. Tuomari huutaa perään "ÄLÄ LUOVUTA" ja toisen radan tuomaripuhuttelussa tuomari sanoo "Ettekä sitten luovuta sillä hän ei tykkää luovuttajista" ja katso mua?! :DD Soli sitämyöte selevä, tutustuin pikaseen rataan ja lähdin menemään, kiehutti siinä vaihees jo niin paljon et oli kaikkien kannalta parempi etten menny repimään viimesiä hermoni rippeitä radalle :P NO, luovutin siis ajoissa, ei tuomarin tarvinnu kattella ;) Kaikista perseintähän tässä on se että radat oli OIKEASTI nyt semmosia ku ykkösillä luulis olevan :D Pari "kiperämpää" kohtaa ja muuten perusdiipadaapaa ei mitään älyttömyyksiä. Mut tokihan tolla koiralla tarttee olla JUST joku maailman hankalin ja ärsyttävin valeraskaus ikinä. Yep. Tämän viikon maanantain aksareeneihin otin Varman varuuksi mukaan jos tuo heittäytyy täysin tekemättömäksi ja alun kankeuden jälkeen tyypiltä löyty kaasu ja O__O Kouluttajaltaki pääsi "ohhoh, mistä toi vauhti tuli?" :D Samaa mietin! Hinkattiin keppejä "uudella" konstilla ja sen jälkee tuo liikku radalla ihan pöllönä :D Vaikka lupailinki jo et kisataan vasta keväällä seuraavan kerran mut perkele, tartteehan sitä käydä näyttääs Herralalle et me mitää luovutettu ku todettii et ei liiku. Stana!

Tuiskun kanssa käytiin sitte sunnuntaina vaihteeksi kokeilemassa tokoa täs Sjoella, tuomarina oli Tiina Heino, sama ku Vöyrillä sillo Heinäkuussa.  Tuiskulla on selekä selevästi taas kipeä, tarttee varailla sille aikaa fyssarille. Katotaan fyssarin jälkeen, ilmottaisko sen vielä yhteen kokeeseen tälle vuotta vai wtf. Mut:

Paikallamakuu 0, kun liikkuri sanoi "AIKA" niin koira nous venyttelemään. Ja jatkoi venyttelyään vaikka olin palannu koiran sivulle. Nice.
Seuraaminen: 8,5. Yks PA ainaki jäi tekemättä, muuten semmosta perushöttöä. Ei hirveän muksa?
Istu: 10
Luokse: 6, säälikutone :P Valu seisomises (mut, seiso!) mut maahan vasta toisella (mitä vittua?)
Ruutu: 0, läks ku purkka tukasta ja ties minne mennään :) Harmi vaan et seis -käskyn suorittaminen ei kuulu ton parhaisiin puoliin - perse ulkona ruudusta. Mut, se men!
Hyppynouto: 9, noutoesine ei kuulemma oo potkupallo
Metalli: 9
Tunnari: 0, kiersi pirun kapulat KAUKAA. :D
Kake: 5, säälivitska. :P
Kokonaisvaikutus: 9, plaa.

Paikallamakuun nollasta huolimatta sain tsempattua itteni kuitenkin vetämään kokeen hyvällä fiiliksellä loppuun saakka! Edellisestä kokeesta saatiin muka paremmat pisteet?! Uskomatonta.

Se on semmosta!