Pari viikkoa on nyt lääkityksen aloittamisesta kulunut ja ainakin koiran ruokahalu on ennallaan tai jopa kohentunut entisestään :P Kortisonilla tosin on odotetut mutta ikävät sivuvaikutukset : Vettä menee melekeen litra tolokulla ja kustahan tulee lähes saman verran :P Kaiken ramppaamisen, kusemisen ja juomisen lisäseurauksena tuo koira on laihtunut ihan olemattomiin :O Kontrolliin ku mentiin (KYLLÄ, idiootti pidin sitä 24 h paastolla ennen verikoetta ku havahduin vasta puol 11 iltaruokameininkeihin :( ) koira painoi 13,9 kg :O Siitä on siis kirjaimellisesti lähtenyt kaikki ne vähätkin lihakset mitä tuossa on ollut + rasvaprosentti mahtaa olla nolla. Vaihdoin sitten perjantaina sille oikein extraboost power ruoan ja ny son sitte ollu ruikulla :P Mutta lauantaina illalla painoa oli jo 15 kg :) Munuaisarvot oli siis viitearvoissa, jippii :) Krea 52 ja Urea 7,2 (viimeksi siis K 175 ja U 30). Perjantaina saatiin Na C -suhde joka ei vielä ollut korjaantunut ihan täysin, Natrium 142 mmol/l  ja Kalium 5,1 mmol/l kun ennen lääkitystä nää oli 127 ja 6,5 (Viitearvot natrium 144 - 158 ja kalium 4,0 - 5,4) mutta todella hyvällä mallilla tämäkin nyt :) Lääkitystä ruuvattiin hiukan: nostettiin Florinef kolmesta tabletista neljään tablettiin päivässä ja prednisolonia laskettiin <3 kahdesta tabletista tablettiin. Juominen on vähentynyt parissa päivässä selkeästi eikä oksentelua tai pahoinvointia laskusta huolimatta oo tullu, parhautta <3 Parin viikon päästä on seuraava kontrolli sitte taas !

Nuaremmilla naisilla on molemmilla juoksu päällänsä, Ruutilla väliä tuli kutakuinkin 7 kk, jos se pitää tän välin seuraaviin niin solis sitte syyskuun alkupuolella / puolessavälissä seuraava juoksu :) Jänskää! Tästä juoksusta olis ollu paljon fiksumpaa astuttaa, pennut olis ollu kutakuinki kesäkuun puoles välis luovutukses :P Mut aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!

Mutta eipä jäädä märehtiin tuota vaan: Me lähäretään meikän synttäreiden aikaan Lappiin! Poropaimennustestiin, katotaan mitä meidän Neiti Jäkälätassu sanoo. Plussana poropaimennustapahtumaan on tietenkin se että pääsen elämäni ensimmäistä kertaa TALVELLA Lappiin, näkee Sannaa ja mahdollisesti muitakin tuttuja ja pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin (mm, pitkän ajomatkan aikana ;D). Mulla oli soppelisti kesälomia jäljellä vielä niin käyttelen yhden viikon tuohon reissuun. Sitten tuleekin kohta jo ihanasti huhtikuu ja meikät lentää pääsiäismaanantaina Tampereelta Lontooseen :) Perjantaina bäkkis ja lauantaina kouluttaudutaan kesää varten muksassa seurassa jälleen! Sitte viikon päästä tuosta vuoden ehdoton kohokohta, Paimensukuisten Katselmus Oulussa ja ihan PARASTA olla Oulussa, mitä todennäköisimmin tulee kuitenkin paljon Ruutin sukulaisia paikalle, parasta parasta parasta! :) Siitä seuraavana vkloppuna on sitte parit ryhmikset ja sit toukokuu varmaan angstataan valeraskaana (koirat, en minä) ja kesäkuussa aletaan sitte kisaamaan aksassa Ruutin kanssa.

Tästä on tullu joku yleisten kuulumisten vuodatuspaikka, eikä reenipölinää :P Tosin, mei olla hetkeen mitään oikiaa tehtykään joten eipä ole kerrottavaakaan joten bai bai.