Tänään Ventelällä Kankaanpäässä. Matkaan lähdettiin aamusella Miitan ja Jukurin (Tarutuulten Tuuliajo) kanssa. Varma oli syynivuorossa ensin: Sydän toimi, OK. Polvet kopeloitiin tarkasti: OK. Sitte unille ja kuvattavaksi. Aikaa meni kuvaamiseen tunti, huonot kuvat saatiin mukaan - JEE! :) Selkä OK (tätä ei saanu viralliseksi ku koira on vasta 1 v 8 kk, pitäs olla 2v), olkanivelet OK, Kyynärnivelet OK (lähti kennelliittoon kierrokselle), lonkkanivelet OK, toivomisen varaa koska lonkkamaljat oli matalat mutta katsotaan minä tulee takaisin, polvinivelet kuvattiin myös ja OK. :) Setti kunnossa! Jatketaan harrastuksia ja elämää ja toivottavasti saadaan miettiä Varman äitiytymistä 2014/2015 :)

Ruutin tän kauden viimeset agistartit otettiin sunnuntaina tosiaan omissa kisoissa Seinäjoella - ekalta vitska (kepit....) ja 10 sek yliaikaa :P Siis aaaaivan karseaa laaaaaamaaaaaaaaaa...... :/ Olin jo melkein jäämässä tokalta radalta pois kokonaan mutta saimpa jostain sen verran ärkelettä ja tarmoa et päättäväisenä tehtiin se toinenki rata, sain koiraan enemmä virtaa ja halua tehdä rataa mutta jäipä siitä _se_ palo puuttumaan - NOLLAVOITTO mutta perhanan perhana, mun karjasu loppusuoralla koitui LUVAn kohtaloksi ja yliaikaa kokonaiset 1,58 sekuntia. EIH! Hiemanko söi... Mutta, saatiimpa FitDogin palautusjuomaa palakinnoksi, kelepaa! :)

.... JA hyvin kulukaas neiti Jäkälätassu juoksunsa ajoitti, ehdittiin tänään vielä agilitytreeneihinkin :) NYT se siis alko, VIHDOIN ja viimein!!! Koskaan en oo tainnu näin onnellinen olla siitä että koiralla on juoksu alkanu ;) Aamulla ku kynnet leikkasin tsekkasin ja ei ollu mitää merkkejä mutta ny illalla kyllä oli ;) Huippuaaaaaaaaaa!!! :)))