Niin, pari päivää taas jaksoi päivitellä ja sitten into lopahti ;P Ei vaan, oli mulla oikeastikkin tarkoitus käydä viimeisten käytännöntuntien jälkeen kirjoittelemassa fiiliksiä mutta oli illalla yhden käppänän trimmaus + vietettiin viimeistä iltaa luokkalaisten kanssa ja siinähän se aika sitten menikin. Seuraava päivä kuluikin sitten sängyn pohjalla ;P Lauantaina lähdettiin käymään hallilla mätsärissä, minä esitin Ruutin ja Nita esitti Tuiskun. Ruutia vastassa oli nätti Sammarityttö, joka sai punaisen ja täten Ruuti sinisen. Tuomarin kommentti oli "Nää on kyllä molemmat aivan ihania" :D Noo.
Tuisku sai punaisen, vastassa myös sammarityttö. Molemmat käyttäytyivät kehässä nätisti, jopa Tuisku nosti häntänsä seistessään selänpäälle (taisiis, heilutteli sitä puolelta toiselle) :D Ruuti esiintyi oikein mallikkaasti, mulla vähän ongelmia tuossa kehän kiertämisessä :DD Ruutilla oli ekaa kertaa "näyttelyhihna" kaulassa ja nätisti se meni, pitää vaan itse muistaa kävellä nopeasti pitkillä askelilla meinaan jos juoksen hitaasti tuo roikkuu heti hihnassa tai lahkeessa :DDD Huups. TOKI sitä vois harjoitella, saa nyt nähdä. On tässä virallisiin vielä aikaa kuiteskin. Kaikesta huolimatta Ruuti oli sitten sinisten pentujen KAKKONEN! Kaiken kaikkiaan pentuja oli siis yli 40 joten ihan hyvin meni, kaikesta huolimatta! :) Hyvillä mielin lähdetään toistekkin, kaveri esiintyi sen verran kivasti että kehtaa lähteäkkin! :)
Tuisku ei sijoittunut enää aikuisten punaisissa :( Yhyy, vedän ranteet auki muovikortilla ;)

Mutta se siitä lauantaista. Koirat oli aika rikki puhki päivän jälkeen, joten sunnuntai ja maanantaikin meni vielä lepäillessä. Tiistaina lähdettiin sitten Nitan ja koirien kanssa Nurmo-cityyn, trimmailtiin pari koiraa ja muuten vaan hengattiin --> eli ei taaskaan treenattu. Itselläni oli sen verran paska olokin, kun flunssa ja kuume olivat päällänsä loppuviikosta :( Minnan piti tulla Onnisen kanssa meille treenaamaankin viikonloppuna mutta katsottiin paremmaksi siirtää treeniviikonloppua myöhemmälle, kun ollaan molemmat oikeasti kunnossa ja ois paremmat ilmatkin. Kyl me vielä ehitään!

Ainiin. Menin sitten ilmoittautumaan kurssillekkin! :O Kesäkuun lopulla mennään Tuiskun kanssa hiomaan VOI/EVL liikkeitä Leena Välimäen viikonloppu kurssille :) Oli suhteellisen halpa ja vieläpä Nurmossa/Sjoen alueella joten välimatkakin on erittäin kohtuullinen (10-15 kilsaa) ja mukana on muitakin lappalaisharrastajia :) Jippii! Saas nähdä, millaista on...

Lauantaina tultiin takasin kannukseen. Koirat on sunnuntaista asti maiskutelleet luita, kovasti niillä aika kuuluu niiden kanssa (Ja Ruuti herättää mut aina varhain aamulla ulos, kun kaverilla on hirvee luukakkahätä :D) Tänään värkkäiltiin Ruutin kanssa jottai ku sillä oli niiiiin ihanan paljon virtaa aamusta! :) Sivulletuloja, paikallakäännöksiä, paikallamakuuta, nopeaa istumista ja nopeaa maahanmenoa. Näitä kaikkia siis ihan tässä sisällä, nappulapalkkana (Nappuloilla mitä saatiin palkinnoksi mätsäristä!). Naksutin on taas hukassa, joten en saanut palkkaukseen oikeaa tatsia :( Nooh. Ihan kivasti meni, pennulla ois pitäny olla vähän enemmän nälkä tai paremmat makupalat, ei oikein tehnyt täysillä :/ Emt, jotenki jäi kummallinen olo koko treeneistä...? Mikään ei etene minnekkään :D

Lopuksi tein pienen kokeen. Piilottelin tänne huoneeseeni nappuloita vaikeisiinkin paikkoihin ja kun Ruuti pääsi huoneeseen, se nuuskutteli huoneen järjestelmällisesti! Tosi hienosti kyllä käyttää nenäänsä tuo tyttö, sitä korkeammalla olevat namit oli vähän vaikea paikantaa mutta löytyi nekin. Tekee tosi itsenäisesti hommia, eikä kaipaa mun apua. Tuiskulle tein kanssa naminpiilotusta, sen kanssa mun taas oikeastaan PITI olla vieressä kertomassa mitä tehdään. Paineistui raukka tuostakin hirveästi "EMMÄ KUITENKAAN LÖYDÄ!" tai "EMMÄ USKALLA LAITTAA ETUTASSUJA TUOHON RUOKATYNNYRIN PÄÄLLE" yms :/ Mutta selvästi teki paremmin hommia, kun kehuin sitä kun työsti, häntä heilui niin vimmatusti ja nokka kävi :) Heti jos sen jätti yksin niin tuli pois haistelemasta "Mitä mä nyt teen?" On se hauskaa, kun noi lapsukaiset on kun yö ja päivä, toisaalta taas samantyyppisiä tyttöjä :)

Mutta nyt lenkille. Pitäis yrittää päästä sinne hallille joskus + alkaa noudattamaan tuota "viikkojärjestystä". Huoh.