Mut ennen leiriä Nita kävi Funitsun kanssa täällä, treenailiin ja hengailtiin. Treenit meni molempien kanssa tosi kivasti silloin, eli 28 viikolla :) Ruutin kanssa keskitytään nyt siihen seuraamisen paikkaan eritoten. Hyppy on alkanu sujumaan neidin kanssa tosi kivasti, noudon kanssa ylläripylläri takutaan edelleen :( Mut aattelin jättää sen ehkä mahdollisesti treeneistä nyt pois, onhan meillä muutenki treenattavaa. Jos vaikka oottaisin, et kaverille kasvaa aivot. Ehkä?

Tuiskun kanssa treenit menny myös ihan mahtavasti. Hyppynouto onnistuu molemmilla, niin puulla kuin metallillakin ja mun mielestä vielä paremmin metallilla (oon tainnu sanoakki jo...?) Nita liikkuroi meille ihan sikapitkänn seuraamiskaavion mukaanluettuna kaikki askeleet suuntaan jos toiseen, käännökset hitaasta ja juoksusta jne ja koira seuras ihan älyttömällä vireellä :OO Jos pysähdyksessä jäi liian kauas tms, korjas aina itsensä täydelliseen paikkaan, mitä ihmettä! No, syy selvisi - Luuli että Funin kupissa on sille ruoka, vaikka oli frouva itse syönyt vähän aiemmin ;) No, nakkasin kuppiin pari koirankeksiä, siinä se.

Niin. Ruutikin oli taas kipeänä. Ttu. 11 päivä, perjantaina sille tuli taas sama, mitä tammikuussa = suoli tukossa. Keräs taas kaasua, oli kipeä, yritti venytellä "tukosta" liikkumaan, ilma ei liikkunu mihinkään. Eikä mulla tietenkään ollu parafiiniöljyä nii yritin antaa normiöljyä mahd paljon ja käyttää sitä kävelemässä, ei mitään vaikutusta. Lauantai aamulla koira oli jo pirteämpi, maha edelleen pinkeä. Apteekista hain ell. ohjeiden mukaan Cuplatonia sekä paraöljyä. Kävin siinä välissä trimmaamassa koiran ja ku tulin kotiin nii ilma oli kutakuinkin päässyt pois mahasta ja koira oli suht normaali eli lääkkeitä ei sit tarvittu. Pidin Ruutia paastolla kuitenkin iltaan asti (36 h) eli ilta ja aamuruoka jäivät välistä. Annoin vaan vähän eikä maha onneksi reagoinut mitenkään eriskummallisemmin. Jos joskus olis rahaa nii vois käyttää ultran kautta tuon elukan ja katsoa onko sielä suolistossa joku suoli jotenkin jyrkemmin mutkalla tms. Edelliskerrallahan se saattoi johtua siitä lihaluujauhosta (tammikuussa, Ruuti 6 kk) mutta nyt ei oo kyllä mitään valtakunnan käsitystä mistä toi tuli (elikkä heinäkuussa, Ruuti melki 1 v) Toivotaan että mahdollisimman kauan taas pysyis normaalina, ihme tuohua...

Nojoo. Jätin elukat sunnuntai aamuna tänne kotsaan hoitoon ja isoveljen kanssa pakattiin auto ja läksittiin ajelemaan 8 maissa lapualle kohti wanahaa karhunmäkeä ja kennelliiton suurleiriä. Ohjaajana siis olin, ensimmäistä kertaa niin ohjaajana ku ylipäänsä koiraleirillä. Kokemus sinänsä :P Ihan kivat ilmat oli ja tutustuinpas mukaviin ihmisiinki samalla, toivottavasti yhteydenpito jatkuu ! Ja Hellu, voisit pistää jonku merkin itestäs että pääsen teidän blogiin, arvaa muistanko enää sitä osoitetta tms :D

Mutta väsynyt olin eilen :O Ohhoh, hirvee olo. Mut 3½ h:n päikkäreiden 10 tunnin yöunien jälkeen olo oli jo virkeempi. Huomenna läksin likkain kaa tanpereelle ! :)

JA ! Tänää pitääki mennä tutustumaan mun ensimmäiseen kummipoikaan ! 9 viikkoiseen, Lyhytkarvaiseen Pyrripoikaan <3