Elikkä käytii Ruutin kanssa taasen harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä ja voin sanoa, että neiti toimi koko illan mätsäri paikalla kuin unelma (eli nukkui suurimmanosan ajasta :D) Kehässä esiintyi myös kauniisti, mulla ei menny kertaakaan hermot siihe ku vaihdoin näyttelypuudelihihnan kaulaan ! :O Wtf! Se oli niin kauniisti makupalojen voimalla tosin mut oli silti :) No, parikilpailussa oltais oltu ruskeet dobberia vastaan mutta ei onneksi oltu kun se sijoittui punaisten nauhan saaneiden kehässä ;D Vastassa oli hoffi (tai kultsu, mun mielestä se oli kyllä nuori hoffandeeri) Ruuti seiso tosi kauniisti ja korjas itseään "paremmin" jos asettui huonosti :OO Wtf :D Edestakanen meni kivasti ja rinkiäkin heitti hienosti, hetken tais laukata mut iteppä vein liian lujaa. Hienointa tässä on se, että minä pystyn "juoksemaan" tuon kanssa jo ilman että menee laukalla :D Ei tarvi enää kävellä vammasesti ympäriinsä. Nokka ei tippunu maahan kertaakaa, onneksi.

No joojoo, alkuhöpinöistä siis viis. Saatiin punanen vaikka tuomarin valinta olikin vaikea. Punaisten nauhan saaneissa meidät sit tiputettiin heti toisena pois, tuomarin kommentti "Erittäin kauniisti käyttäytyvä nuori koira sinulla" ... Jaajaa hv ei kiinnosta moro :D Semmosta siise.

Tuisku ei päässy kehäilemään koska a) Senkin rokotuspaperit on kotona eikä isoveli ehtiny skannata niitä b) ei mulla ois ollu rahaakaan. Tuisku otti muute vaa rennosti, nukkui kyljellään vaa :D

JA Neiti Alaskanmammutti oli kasvanu ihan reippaasti (Nojoo, jos vertaa 9 viikkoista pentuam 5 kk vanhaan nii ehkä...) Kaunis ja todella upeasti käyttäytyvä tyttö :) Ei ottanu paineita mistään, istuskeli ja hengaili. Oli kiva nähdä Katiakin pitkästä aikaa ja myös Tuisku oli vakaasti tätä mieltä: Ensin haisteli Nemiä "Kuka kuttu sä olet?" Eikä huomannu Katia ollenkaan. Luulin ettei se ees tajua kunnes se pomppas ihan saaaaaakelin korkealle Katia vasten :D Ikinä oo ennen nähny sen tekevän noin. Se oli oikee kunnon vieteriloikkakoikka eli, Kati tunnistettu ;) Ruuti heilui kans iloisena Katin ympärillä ja ehkä mahdollisesti tunnisti Neminkin? Ja Nemi Ruttusen. Nii, ja Ruutistahan on tullu hurja flikka :D Se murisi Louhille jos kaveri oli liian päällekäyvä ja Nemillekki tais ärähtää kerran "Voitko mennä pois" Onneksi osaa itse sanoa koska joku asia ärsyttää ettei oo tommonen lapatossu ku Tui. MUTTA, en minä aio sietää siltä mitään räyhäämisiä / päälle käymisiä yms tollasissa tilanteissa kuitenkaan, kuten monet sallivat "Tää on vaan tän tapa leikkiä" ... Yeah, what ever.