Näin se menee... Vit...

Ensin ulos Tuisku. "Puhtaan" tunnarin pyörittelyä taas. "Avonurmelle" piilotus, heinää päälle, haki suoraan ja tarkasti :O Wtf. 3 toistoa näitä, tosi hienosti hoksas, että kapula pitää etsiä eikä juoksennella päämäärättömästi.
Astetta vaikeampi, kaivoin tielle (soraan ja hiekkaan) kuopan ja peitin kapulan, lähetys taas sieltä 10 metristä -> Juoksi automaattisesti nurmelle etsimään. Kutsuin luo ja lähetin jostain puolesta matkaa, teki suoran ja etsi nätisti, kaivoi tunnarin haisteltuaan tarpeeksi kauan pois kuopasta ja toi iloisesti sivulle. Vielä yks toisto, 10 metristä ja samalla tavalla kun äskenkin (eri paikkaan tosin), lähti innokkaasti, meni epävarmasti tunnarin paikalle ja haisteli _kauan_ kunnes oli varma ja kaivoi kepin ulos. Palautus ok. Mikä tässä siis mättää? Koira kangistuu kaavoihin yllättävän nopeasti eli nyt treeniä soralla, metsässä, nurmella, heinikossa yms, välimatka aina sen 10 metriä, lähetys suora. Mutta kaikenkaikkiaan oon kyl tyytyväinen :) Meni paremmin ku sunnuntaina!
Sitten. "Ohjattua" eli lähetyksiä vasemmalle pallon avulla. Koira merkille seisomaan ja sit huitelin käsiä sinne oik ja vas ettei koira ennakoisi. Nytkähti aina mun näyttämään suuntaan mutta pysyi aloillaan. Meni ihan kivasti pallon perässä, ei sillä tosin ole mitään kutun hajua siitä mikä on homman nimi. Eli, jatketaas ruokakupilla, siinä se ees yrittää ymmärtää :P
Hyppynouto puulla. Lähtee siis ihan mielettömän hienosti, palautus hidas. Toinen toisto, meno yhtä innokas, tulo? Arr, hidas. Kannustin -> sai vauhtia. Kolmas oli sit taas se "paras", menossa ei ongelmaa ja toikin suhteellisen ripeästi. Tähän pitäis saada joku uus juttu, millä koiraan sais oikeasti PALJON nopeutta lisää. Ruokakupilla? Maaaybe. Täytyy testata.
Metalli, tasamaana. Meno vauhdikas edelleen ja toikin tosi ripeästi :o Otti kapulan vähän huonosti suuhunsa, roikotti ja "kalisutti". Otin kapulan ja korjasin sen kulmureiden taakse niin että koira _piti_ kapulan suussaan -> parempi. Toisella toistolla otti nätisti, palautti ja haki laukalla ja ote oli hyvä. Mitä tuohonki sanois.

Sitten Ruuti. Tai no, ehkä jätän kertomatta :D Sanotaanko, että meni ihan vit*n huonosti ja veetuttaa mielettömästi. Osat on vaihtunu, Tuisku on nyt se säpäkkä suorittaja, Ruuti taas laamailija. Et, sellasta tänään :)