Ennen koetta.

Eilen käytiin treenailemassa Hellun ja Donnan kanssa pirkkahallilla. Otettiin aluksi ruutuja, meni hyvin ja huonosti ja hyvin huonosti. Oon huono ohjaaja, tiedetään ;:P
Sitten paikallamakuu, Tuisku paineistuu edelleen siitä kun palaan luokse. Hmm, toivottavasti pysyy maassa huomenna.
Sitten liikkurin kanssa, kokeenomaisesti kaikki muut paitsi hyppynouto ja tunnari, ruutua säädettiin ja luoksari otettiin kahteen kertaan. Palkkana oli kupissa kissanruokaa ja sain koirasta semmosen fiiliksen irti että se jopa kiljahteli seuraamisessa :D Ruutu ei oikein sitten onnistunutkaan kun "eteen" käskyllä pongahti kupille eli käsky "eteen" on sama asia kuin "ole hyvä" ... :P Muut menikin ihan jees kivasti.

Äsken kävin tekemässä parkkipaikalla Tuiskulle vielä ruudun. Ruudussa ei ollut alustaa tms, eikä koira nähnyt ruudun tekemistä ollenkaan. Koira oli heti skarppina kun menin lähetyspaikalle, pinkoi täysiä ruutuun hienosti ja suoraan, pysähtyi aikalailla taakse (EIMITÄÄNVÄLIÄENÄÄ!) ja meni maahan hienosti. Juoksin ruudulle ja palkkasin kissanruoalla, neiti oli ihan iltsinä :D Jos se menis huomennaki noin............ Tai sitten ei.

Niin joo, ja käytiin ottamassa sitten vielä agia. Molemmat meni tosi kivasti ja aloin oikeesti miettiin, jos Tuiskun kanssa menis joskus virallisiinki. ... Ehkä :D Hellu, haluutko viedä ? Ruutin kanssa naksuteltiin tänään kapulajuttuja ja kaukoja. Ihan kivasti meni. :D Enpä jaksa enempää siitä kirjoitella.

Kattellaaan huomenna lisää. JA NIIN! Kiitoksia Hellulle treeni ja liikkuriseurasta :) Oli ihan parasta!