Enkä kyllä jaksa kirjoittaa siitä Turun reissusta sen enempää paskaa. Jos kiinnostaa menkää http://valoisat.vuodatus.net/ lukemaan meidän ikimuistoisesta matkastamme.

 

Keskiviikkona käytiin iltasella ihan oikeesti treenailemassa tuossa pihalla. CopyPastella foorumilta:

 

Ruutin kapulahommista innostuin lähtemään vielä ihan ulos asti treenaamaan (hieman kuumeisena mut ...) Tuiskulta perussettiä, seuraamiset ok kivoja, moottoriahan tuosta puuttuu mutta tekee silleen ihan ok nätisti. Luoksetulot hienoja, joista ekan sössin antamalla käsimerkin - koira toki pysähtyi hienosti, kuin seinään mutta istumaan. Miksi? Kakeissa sama merkki istumisessa   Toinen läpijuoksuna, ei hidastellutkaan! Kakeja x 2, hiottavaa riittää! Helpotettu liikkeestä istu ja that's it.

Ruuti kiljui oven takana ja kun päästin sen ulos neiti kerkes pellolla rallittelemaan monet kierrokset ennenku sain itseni siihen kuntoon että sain kutsuttua sen perusasentoon. Neidin pa:t oli nopeita, innokkaita ja ilme oli aivan mieletön! Viis siitä vaikka istuikin pari senttiä vinossa, jaksanut alkaa nipottamaan kun virtaa näytti tälläkertaa piisaavan kiitettävästi. Seuraamisia, käännöksiä ja pysähdyksiä - hienolla temmolla mukana kokoajan, pysähtymiset ripeitä ja perusasennot hienoja. Pari luoksetuloa joiden lopussa hiottavaa, peruasennot vinoja. Vauhti oli kuitenkin niin huumaava tälläkertaa että Ruuti oikein paukahti jalkaa vasten :D Joojoo, eihän se sais paukahtaa mut... IHANAA ETTÄ SE TEKI ! Välissä palkkasin sen namien lisäksi hurjilla kehuilla ja bilettämisellä, neiti oli niin täpäkkänä! Kävi ihan possuna repimään takin hihaa ja hulluna haukku ja haastoi :D Älytön lataus siis kaikenkaikkiaan neidillä, ihanaa! Jos siitä sais sen pentu-ruttusen kaivettua vielä esille! Oisko hieman hienoa!

 

Torstai sitten taukoa ja perjantaina Jenni vilkas meidän tokoiluja. Hmm. Tuisku on taas totaalilaama, kuinka niin tyyppi valeraskaana? Eikai? Se laagas ja laagas... Jenni naureskelee varmasti meille aina yön pimeinä tunteina... :D Mut ohjaaja on paska ja koira tekee suurimmaksi osaksi kaikki liikkeet päi kuttua.

Ruuti yllätti positiivisesti :) Se keskittyi, jaksoi tehdä edes jollain temmolla hommia ja kesti hyvin meidän pälättelytuokiotkin. Ruutin treeneihin aikaa meni varmasti yli puol tuntia, seuraamisessa on tekemistä (ylläri) meidän ns "kaket" on paskat ja perusasento ihan per...see...stä.  Mut sanokoot kuka mitä tahansa, Ruuti teki tosi hienosti ja oon ylpeä pienestä eläimestäni :)

 

Tuisku menee tokotauolle hetkeksi, Ruutin kanssa vois alkaa kehittelemään jotain mikä veis eteenpäin oikeasti :P Josko me sinne alokkaaseen tänä vuonna............ Tai sitten ei. :D