Luulitteko ettei oltais? Inhottavaa tuottaa pettymys, täällähän me ;P Viimeisin pikapäivitys on näemmä maaliskuulta, Simban (ja meidän) synttäripäivänä. Onkohan sen jälkeen tapahtunut mitään kummallista? Käytiin Ruttusen kanssa Tampereen KV:ssä hauskuuttamassa ihmisiä, NUO EH4 tuloksella :P Sit käytiin Lahdessa Kuusiston arvosteltavana, NUO H. Tyytyväinen molempiin, Tampereella tosin sanottiin että tarvitsee vielä vuoden ollakseen kaunis lapinkoira - ei taida ihan vuosi riittää ;D Kirjoittelen tuomiot tonne loppuun vaikka.

Itse aloitin vihdoin ja viimein Huhtikuussa autokoulun, 3.6 olis inssi ja kirjalliset tulevan viikon torstaina ! Hurjaa, pitäis vissiin niitä kuvia harjoitella eikä notkua täällä? Oon ratissa(kin) auttamaton AD/HD mutta mikäs siinä päristellä auto-opiston hienolla benarilla! Opettajaa mun käy välillä vähän sääliksi ku joutuu minua kestämään ;P Enää ei veetuta ku en päässy Kansasissa autokouluun, oon ihan tyytyväinen tähän ;)

Niin, eli toisinsanoen tää huhti - toukokuu on ollu autoilun teoriaa ja ajotunteja, illat töissä. Koirien kanssa ollaan treenattu epäsäännöllisen säännöllisesti, pyöräilystä ollaan nautittu monien kymmenien kilsojen verran. Ruutikin jaksaa ravailla tosi hienosti yli 10 km nykyään ja melkein pysyy samassa tahdissa mitä Tui, Tuiskuhan ravaa mieletöntä vauhtia ja sitä on ilo katsella :) Ruutin kanssa on taukoiltu tokossa kyllä aika rutkasti, ei luista niin ei luista. Katsellaan taas joskus vähän vakavammin :P Ruutin moottori on hukassa, ei oikein namit eikä lelut innosta, ois niin kiva tehdä kaikkea muuta mahdollista. Nää on taas näitä aikoja ku tekis mieli nakata ne hanskat tiskiin. Kesäkuulle ollaan ilmoittauduttu agilityn alkeiskurssille MUTTA eipä taideta mennä ku neiti pökkää juoksun just tosi sopivasti -__- Eli katsotaan päästäänkö sinnekkään ollenkaan, pahalta näyttää. BLAAH!

Tuiskun kanssa ollaan käyty ohjatuissa treeneissä nyt 3 kertaa. Ekat treenit oli mielettömän hirveät, nousi paikallamakuusta ku palasin luo (YLLÄTYS!) ja oli ihan jäissä. Viime viikolla meni ihan kivasti mutta otetaan huomioon ettei koira ollu nähny mua viiteen päivään ;P Saattanee johtua se motivaatio siitäkin. Koirat oli siis "mummulassa" hoidossa kun äiti oli humputtelemassa ensin Vaasassa, Jalasjärvellä, Helsingissä yms :D Täytyy sanoa että ku Torstaina VIHDOIN pääsi kotiin oli olo aika kuitti :P

Pitäisi siis vähän aktivoitua. Oikeasti ;P Tuiskulla alkaa juoksu viikon sisään ja Ruutilla siitä parin viikon päästä. Eli *ahh* valeraskauksia ootellessa sitten taas. Mut eiköhän me Tuiskun kanssa ainakin kokeeseen mennä tuossa syksyllä, Ruutista en mee enää sanomaan yhtikäs mitään.

Että näin positiivinen tästä päivityksestä sitten tulikin - ohhhohhhps. Kattellaa taas parin kuukauden päästä! :)