Huomenna siis pystykäiskorvaiset soiramoiraset lähtevät kanssasi kohti Kansasia ja niinku Jenni osuvasti jo kirjoittikin "Odottaa, että pääsee huomenna angstailemaan Minnan kanssa tokojuttuja :D PP eli Paskojen Pystykorvien tukiryhmä kokoontuu!" Eipä siitä muuta, sikkekivaa käyä Kansasissa heinäkuun jälkeen ja parasta päästä Jennin kanssa treenaamaan <3 ! Katotaan, muistanko kirjoitella meidän angstailuista tänne mitään...

Mut, meillä on ollu Agilityssä kivaa! VOITTEKO KUVITELLA, mun mielestä son ihan hauskaa :D Eikä Ruuti oo perässä vedettävä lehemä :) Son aika vapautunut sielä hallissa, ei piittaa enää muiden huutamisesta (ja alkopa se itekki haukkumaan sielä tänää :DD, huutamiselle tosin tuli aika ripeästi loppu, minen ala sellaasta kuuntelemaan omalta koiralta ja PISTE.)

Viime viikolla saatiin tehdä ihan semmonen pätkä radasta ku haluttiin :) Heleppoa, aita, kepit ja putki. Keppejähän tuo ei osaa eikä hypi maksikorkeutta mut menee se medeilläkin.  Koira liikku suht liukkaasti ja putkeen irtoaa tosi kivasti! Saatiin hyviä neuvoja, ohjaaja kämmäilee mutta sepä ei oo mitään uutta :) Tänään oli eri ohjaaja, sama joka meillä oli ekalla kerralla. Saatiin taas tehdä niinku haluttiin ja sellaista pätkää ku tuntu hyvältä. Oli kiva nähdä et meidän ohjaaja oli aidosti yllättynyt ja iloinen siitä että koira irtos _mielettömän_ paljon paremmin mitä ekalla kerralla. Ruuti palkkautuu nameista tosi hyvin ja kehutkin kelpas :) Mulla on muuten kehkeytymässä putkihullu koira, viimoset aidat meni tänään siihen että koira vilkuili putken suita kokoajan :D En tiedä, onko se hyvä vai huono asia... Mut kuitenkin, AKSA ON KIVAA ! :D Tai ainakin vielä. Kyllä me ehkä 7.3 jälkeen hankitaan halliavain ja aletaa käymään reenailees Katin kanssa, ois kiva päästä hinkkaamaan yksittäisiä esteitä, sitähän toi eniten tarviis........ Vauhdin ja hurman lisäksi!

Sunnuntaina käytiin Lintalan Virvellä koirien kanssa, hieronnassa of kooz. Ruutilla takakintun takana ( :DD ) vähän kireyttä, anto venyttää huonosti. Muuten ei mitään, turhan pulskaksi kehuttiin ;) Yes yes, me ollaan laihiksella koko porukka! Tuisku jänskätti enemmän  ton selkänsä takia... Tyyppi anto venyttää hyvin (ja venytti aika päheesti itekki ennenku Virve alko toimiin) Selekärangan vierestä löyty uus rasvapatti, pieni tosin. Lanteen kohdalla on selkärangan (tai lannerangan, ihansama) kohdalla tiukempi kohta, koira ei reagoinut negatiivisesti kun hieroi. En tiedä, nyt on menny taas liikkuminen helpommin. Saa nähdä sit maaliskuussa.... Kaikenkaikkiaan koirat hyvässä kunnossa, Ruuti pulska ja Tuisku semmonen semipulska. Lihaskuntoa pitäis yrittää saada nostettua, ettei noi räjähdä taas käsiin kesällä.

Mut, nyt pitäis pakkailla ja huomenna aamulla sitten Rellun nokka kohti Känsäsiä. Can't wait <3