Sellanen otsikko tänään. Notta tänää taas sitten angstataan!

Mut palataan ensin viime viikkoon. Matkani Kannukseen onnistui, parin mutkan kautta tosin (tai no jos tarkkoja ollaan niin matkalla tais olla... 5 risteystä mistä piti kääntyä, kahdet liikennevalot, neljä liikenneympyrää, muuten suora tie!) aka ei niitä mutkia montaa tullu. MUT, enikeis.

Keskiviikko meni hengaillessa ja aamun lätkämatsiin valmistautuessa :D Lätkämatsi seurattiinkin hurjan tunnin yöunilla :D Onneksi nukuttiin vielä pari tuntia pelin jälkeen. Jossain vaiheessa päästiin -ah! Niin maailman ihanimpaan treenihalliin :) Koirat oli kuitenkin ihan jäissä, varsinkin Ruuti. Kiljui ihan hulluna kun tein ensin Tuiskun kanssa ja sitten ku ois ollu hänen vuoro niin diidid! Tyyppi ei tehny oikein mitään. Aka, se Ruutin treeneistä sitten. Tehtiin (että jäis ees jonkulainen mieli..) vähä aksaa ja that's it.

Tuiskun kanssa jotain ruudun tapaista = paskaa. Seuraamista, vähä aksaa sillekkin ja jotain muuta, en muista että mitä. Paremmin se veti mitä Ruuti, ei kuitenkaan mitenkään älykivasti. Semihuonosti.

Jenniltä saatiin neuvoja varsinkin kaukojen seiso - istu vaihtoon (ei ollu käyny mielessäkää :D) ja tuntu menevän ainaki sillon ok:sti. Mut muuten, koirilla ja varsinkin Tuiskulla on huono kunto , tarttis vissiin tehdä asialle jotain! Mut nyt on ihan aikusten oikeasti ollu sen verra busineksiä ettei oo kerenny. Mut oli kivaa käyä treenailemassa Jennin kanssa ja oli parasta nähä heiän reenejä - hitto on tyypit kehittyny sitte viime näkemän (öhh, kaks vuotta sitten viimeksi ...) Jatkakaa samahan mallihi, ootta parhaita :)

Ruutilla on vauvoja! Valevauvoja. Kultainen jalkapallo, violetti lohikäärme jne on pikku-Ruuteja. Argh. Lelut kerätty pois ja Simban laiskanlinna aka Ruutin "pesä" viety piiloon. Tyyppi on aika angstinen tällähetkellä, nukkuu suurimmaksi osaksi. Raukalla on vaikiaa :/ Tänää oli vaihteeksi aksatreenit, yks onnistunut toisto jonka jälkeen jäätiin korjailemaan mun kämmäilyjä radalla kunnes hepasin ja totesin etten aio viedä enempää muiden treeniaikaa, siispä jätin radan kesken ja kävelin pois :D Koirallekki jäi varmasti aivan mieletön fiilis, varppina! Puuh, ihan kivasti toi meni valeraskaudestaan huolimatta, mää kämmäilin ja vittuunnuin kyllä niin huolella et totesin tokon olevan jälleen paljon mukavampi laji! Ja sitäpaitsi, Ruuti teki seuraamisen käännökset yms hommelit tosi kivasti ! Miks se vilauttelee noita taitojansa vaan aksatreeneis, tylsää.

Ja juu, Ruuti karkas putkeen varmaan... 5 kertaa? Vau. Annetaan mua paremmalle (ei vaadi muuten paljoa! :)) aksaohjaajalle tommonen semihidas lapinkoira, tehkää siitä tosi nopea ja opettakaa se toimimaan ajatuksen voimalla niin mä voin sit jatkaa.

Mun lonkka kuolee, vihloo niin maan perusteellisesti.. :/ Minna on nyt vähän väsynyt....