Koirailujen puolesta :) Tiistaina aksaa, meni aika kivasti, en meinannu pysyä kepeillä Ruutin perässä :D Ruttu kuunteli eikä kaahottanut hullunlailla putkiin - JES! Kokoajan mukavammin. Kesällä päästään ryhmään kanssa ja kun saisin aikaiseksi niin maksaisin pantin avaimesta ja kk maksut niin pääsis itekseenki reenaileen... :)

Jenni ja kummipoika sekä Kawa thö sollie saapuivat meille tiistaina, torstaina lähdettiin porukalla kuvauttaan koiria taas Ventelälle Kankaanpäähän. Koiria oli yhteensä 5 kpl meidän "joukkotarkissa", nyt oli siis myös Tumsuin vuoro päästä syyniin. Kyynärät OK, selkä (luojan kiitos!) OK ja lonkat C/C tai B/B, C/C:nä lekuri olis laittanu Kennelliittoon jos ne oltais lähetetty (FIX koira, eivät arvostele.) Voin laittaa joskus kuvat molempien neitien lonkista, kyllä niistä eron huomaa. Tuiskulla siis matalat lonkkamaljat, muuten täysin OK, ei moitittavaa.

Eilen käytiin vuoden tauon jälkeen kiertämässä kehää kultainen ketjupanta kaulassa (Kyseessä siis Tampere KV). Ruuti debytoi Avoimessa luokassa, tuomarina Ruotsalainen Nils Molin.

"Hyvät mittasuhteet, hieman hento kuono-osa. Hyvä purenta. Oikeanlaiset korvat. Erittäin hyvin kulmautunut. Hyvä rintakehä. Liikkuu erittäin hyvin. Hieman karvaton mutta karva on oikeanlaatuista."

ERI Ainut luokassaan joka ERIn sai, muille tuli EHta ja Hta :O ! Kuudesta avo-nartusta Ruuti oli yllättäen sitten AVK1 !!! O__O ME OLTIIN PARAS NARTTU KEHÄSSÄKIN! O___O HÄ! No mut, ei sitä SERTiä tälläkertaa tullu, ehkä Lahdesta sitten ;) Eivaan, olipa outoa ja jännää ja kivaa ja NÄÄ NÄÄ! Ei meitä kuiteskaan ekana kätelty PN-kehästäkään pois ;) Kyl kävi kehänlaidalla pieni kohahdus, Ruuti ja Mila (Kylkimyyryn Striida) edusti aika hienosti Paimensukuisia muiden keskellä, EH4 ja ERI1 :D <3 Ei kyl meinaa vieläkää käsittää, Ruttunen oli myös tuomarin mielestä ERInomainen <3 Huh huh, nyt on sitte ihan sama vaikka tulis hylykyä ja evaa ja tyydyttävää ja semmosta, mää elän tällä seuraavat 5 vuotta kehissä :D :D :D :D ! Huh huh. Kiitos Elsalle, Tialle, Katille ja Anniinalle mukavasta päivästä :) Innolla oottaen Lahden KVn tyydyttävää tai eriä. :D