VoiVoi voittaja. Allan Aula tuomaroi, ihan niinkuin vuosi sitten Kaustisilla.

Ihan ensimmäisenä täytyy sanoa että koiralla oli ihan suht näpsäkkä fiilis ennen paikallamakuuta :) Sopivan innokas, ei mikään holtiton ja oli ihan mukana! Liikkurin ja tuomarin jutellessa ennen liikkeen alkua koira ei mennyt kertaakaan maihin! Oumai.

Paikallamakuu: 10, oli se aika "iloisena" ku palasin luo, häntä heilui vimmatusti ja musta tuntu et pää lähtöö irti siinä tuulessa. Nousi todella reippaasti perusasentoon eikä meinannukkaa ennakoida :)
Seuraaminen: 10, vupsii, oli astetta haastavampi seuraaminen ;D No, en valita! Parasta seuraamista tältä syksyä :) Pari pientä jäätymistä käännösten jälkeen.
Liikkeestä istu: 10, pieni kroppa-apu on aina tarpeen! Nopsa :)
Luoksetulo: 6, Uusinta viimesimmästä. Ei edes yrittänyt seisomista vaan suoraan maihin. PLA!
Ruutu: 0, ihan ulapalla :( Yritin ohjata vielä kropalla erikseen mutta ei, totaalijäätyminen. Höhhis.
Hyppynouto: 8, Saakelin kunniakierros! Annoin hyppyyn lisäkäskyn, meinas kiertää.
Metallinouto: 10, teknisesti kiva mutta hidas. Palautus yllättävän varma ja näpsäkkä?
Tunnari: 0, mut haisto omaa! Ja toi oman vierestä. Eli, melkein onnistuttiin :D
Kaket: 9, Hiiiiiiidaaaaaaas.
Kokonais: 10, säääliä!

Yhteensä 216, VOI3 ja 9 pistettä paremmin ku viimeksi! Nyt ihimetellään ruutua uusiksi, muistetaan luoksetulossa käsimerkki ja tykitetään tunnaria. Solis 30.10 seuraava koitos...

Ruutuun asti oli hyvin mukana ja sen jälkeen heitti sen normaalin laamailuvaihteensa päälle. No, se on semmosta!

 

Ruutin kanssa ollaan syyskuu aksailtu ahkerasti, 2-4 kertaa viikossa :) Irtoaminen alkaa olemaan turhankin hyvin hanskassa, putket on parhaita ja hyppyjäki mennään jo 45 rimoilla! Tuisku näyttää aksassa välillä myös iloisia vauhtipyrähdyksiä mut on toi Ruuti vaa eripätevä! En jaksa sen erikoisemmin kirjoitella mut kivaa on ja mäkin alan oppimaan :) Hakua ollaan tehty epäsäännöllisen säännöllisesti ja Ruuti on ihan liekeissä siitäkin! Saiskohan sille PK-tottiksen tehtyä? .... ;) Iloisia uutisia on viime viikolla sadellut : Ruutin enon epäilyttävä PRA korjattiin terveeksi syyskuun lopulla, Ruutilla oli vihdoin rabies vasta-aineet noussu ja löysin vielä sattumien kautta perjantaina Tuiskun siskon!

Pe - Ma on sit ahkeraa katoilua Pariisissa, oh wish me luck! :)