Mulla oli yllättäen hirveät visiot mitä mä kirjoitan, harmi vaan että kaikki päässä vankina olleet ajatukset karkas. Moro.

Huomenna olis Ruutin eka virallinen agistartti enkä oikein tiedä mitä on odotettavissa. Tuiskun menin ilmoittamaan mielenhäiriössä molempiin agistartteihin niinku Ruutinkin mut jos ekalla radalla meno tuntuu tahmealta niin jätän sen toisesta startista suosista pois. Ruutille toivoisin paria vauhdikasta hyllyä :P Mieluummin hyllyjä ku jotain superhitaita "puhtaita" ratoja niinku Tuiskulla. Katsotaan, enköhän mä kahdesta tai neljästä startista saa paljon angstaamisen aihetta! On se agility kuulkaa vaa riemukasta!

Ja sitten oikeiden asioiden pariin - meinaan tokon <3 Mulla on ollu nyt Jonna kesäkuussa reeniseurana ja vitsit mitä pohdintoja, KIITOS niistä lukuisista illoista / öistä Sjoen tai Lapuan absilla :) Itse reeneistä en mitään tarkkaa enää muista mutta ei mitään maata kaatavaa ja saatiimpa yhdet reenilöiset Tuiskun ja Ruutin osalta kuvattuakin!

Tuisku seuraa
Tuisku luoksetulo
Ruuti imuuseuraa
Ruuti perusasentoja (hienosti ohjaaja torpeedoi!)

Sitten oli pari viikkoa Jonnatonta - tehtiin vaan aksaa viikkoreeneissä. Provinssi välis ja ennen Juhannustapa meikä sai Jonnan takasi! :) Alotettiin taas absipohdinnoilla ja jatkettiin tänään reeneillä, täytyy opetella ottamaan vastaan neuvoja ;) Piru vieköhön! Ruutille ruutunaksuttelua, Tuiskulle kakehinkkua + luoksari, Tiinalle imuutusta ja ruokaa ruudusta :) Neidit oli pätevinä! Ohjaaja ei. :P

Loppuun kuva Varmasta Juhannukselta - 5 kk opettelee tokon ihmeitä ;)