Ilimootin sittenki Ruutin kisaamaan wallsportille. :P Kauan aikaa mietin et mitä teen mut joku ylipuhu mut (ok, ei ollu kauhian vaikiaa ;)) ja kahdelle radalle ilmosin, hyppyradan jätin välistä ku nei oikee oo meirän heiniä.

A-radan tuomaroi Eeva-Liisa Pohjanen jonka radalla ei ollakkaan vielä koskaan oltu :) Rata oli PITKÄ ku näläkävuosi (180 m) eli estevälit oli huuuuuurjan pituisia :D Lapinkoiralle oikeen sopiva ja soljuva rata, yks "kinkkisempi" kohta jonka Ruuti suoritti hienosti (putken jälkeiset takaakierrot, pikkuuse pätevä mimmi!) Putket veti hyvin, kepit ja puomi oli taas ihan blaah. Nollarataa tehtiin tasasen varmasti (hitaasti) aina kolmanneksi viimeselle esteelle josta napsahtiki kielto, Ruuti vaa tottuneesti laukkas putken suun ohitte? WUT? Mä en tajua miksi... Ja kuinka moni tuli mulle itkemään kisoissa kuinka "SUN OLIS VAA PITÄNY OHJATA!" mut mitäköhän perkelettä mun suu, liike ja käsi sanoo sille koiralle? Mene sinne saatanan putkeen, ja se meni ohi :D Ehkä mä jätin ohjausta turhan pitkään päälle enkä antanu sen irrota sinne "vapaasti" ja Ruu oli sitä mieltä et ei kuulu mennä siihe putkee? Tiedä häntä. Tuohon sekooluun sit meniki se neljä sekuntia aka olishan se ajan puolestaki ollu LUVA mut eeeeei ;) Toki, ei meillä mitää suurempia hinkuja sinne kolmosiinkaa ole. Oikiasti.

C-radalla vaihtui tuomari Räsäsen Minnaan jonka radalla käytiin sössimäs Lapualla syyskuussa. Parin tunnin odottelun jäläkee Ruu oli hyvin messis ja vuoroa ootellessa oli suhteellisen malttamaton nakkien perähä :D Liikkeelle lähti heti paremmalla asenteella ja neljännellä esteellä HYL, oho, huono, HUONO ohjaus ja sujahtiki väärään päähän putkea, sama kikka ei enää onnistunu mitä ekalla radalla :D Videolla näyttää et solis menos jo oikiaan päähän mut päättiki sitte mennä lähemmästä :P Ei siinä, jatkettihi rata loppuun, kiritin kepeillä ja saatiinki kiva vauhti ja fiilis loppua kohoren :) Hyvänmielen HYL siis, on mulla pätevä pieni agi-lapinkoira, hieno Tootos! <3 Aika HYL-radalla oli n. 45,7 sek eli -4,3 sek kuitenkin ja etenmä "jo" 3,54 m/s :) Tästä jatkamma kohti seuraavia kisoja, Lempäälään vie tie!

Linkit vielä :) Ruu on kyllä niin riisseli!

A-rata C-rata 

JA! Meidät valittiin Varman kanssa Lakeuden Agilityurheilijoiden Lupaavien ryhmään! :) Huippua et pääsee vähä täsmäkouluttautumaan ite :) !