Kylläpä tuleekin näin alkuunsa tiuhaan tekstiä :D Tänään ei mitään eriskummallista kyllä ees tehty, herättiin likkojen kanssa liian myöhään -> ruoka -> ulos ja sitten pitikin jo polkea koululle. Yritystoimintaa oli koko päivä, koira DVD projektijuttuja :) DVD on nyt leikattavana Kokkolassa ja maaliskuulla pitäisi olla painovalmis ja sitten vaan myyntiin nopsaan (ennakkotilauksia saa tehdä ;D)

Ruuti pääs juoksemaan 18 viikkoisen saksalaistyttösen, Faran kanssa raviskalle. Puupilla näytti olevan hurjan kivaa, johtuen ehkä siitä että sai kokoistaan seuraa tälläkertaa :) Juoksivat puolisen tuntia jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa huippumallia tölläämään ;P Ja niin, taas aukes Ruutilta anturoista nahka ja takakannuksesta juos veri oikein kunnolla! ... Nooh, kylläpä noi siitä kovettuu jos kerran aukeavatkin noin helposti. Viikonloppuna varmaan lähdetään näiden kanssa metsään samoilemaan, jos vaikka sais kameranki mukaan...

Illalla käytiin vielä Tuiskun ja Funin kanssa raviskalla, aika tahmeeta oli tyttöjen liikkuminen johtuen ehkä siitä että Funi alkaa pikkuhiljaa melkeimpä pelkäämään Tuiskua ku täti käyttää vähä liian rajuja otteita siihen ;P Perhanan labbis, sanois takasi!

Huomenna viimeiset konetunnit ja illalla järkätään "mätsäri" kakkosten koirille, missä arvostellaan niiden rakennetta... Ei meidän koirat vaa tommosiin koskaan päässy, e-hei! :/ Hm.

Laitan tähän loppuun vielä tänään otetun yhteiskuvat Teestä ja Ärrästä sekä ärrän nukkumiskuvan hurjan riekkutuokion jälkeen :)
1246072.jpg
Tuisku 3v 10kk & Ruuti ½ v, 1vko



1246074.jpg
Krooh, piiiiuhh <3 Mussu.