No aksa ja tokosoppaa tietty. Vitsit mä olin tiistainakin vielä reipas - aamupäivästä ennen töitä kävin lähikentällä tekees aamuruoalla tytöille tokot, seuraamista, luoksetuloa ja muuta mukavaa, hyvä fiilis jäi :) Ruuti pysty seuraamaan vaikka kaukaa horisontista alkoi yhtäkkiä lähestymään sangen ikävä pieni ihminen oudolla tapaa hiipien :D Onneksi äityli huikkas sen kakaran takasi sisälle ettei menny meidän reenit iha sytehe ;)
Keskiviikkona oli Varman ohjatut aksat ja tehtiin pakkovalsseja + ennakoivia valsseja - ollu vissii tokosta hyötyä, Tainihan tuli semmosella semikivalla asenteella vaikka aloitettiin pakkovalssilla! O__O Jee :)
Torstaina otettihin Katin, Unnin, Navin ja Ruutin kanssa nokka kohti Ikeaa ja sitte Lempäälää, kaks starttia kakkosille. Tuomarina oli Jalosen Kari, eka rata muksa, perusohjausta ja settiä, kepit vaihteeksi kusi ja koira meniki putkeen "Mitä seisot siinä? Ai mä meen putkeen". Hypäri oli pikkuse kinkkisee ja loppu iteltäki ohjaaminen ennenku ees alko ;) Plaa, HYL siis molemmilta radoilta, odotetusti. On muuten neiti jo ihan kuutamolla, voisko se juoksu ny jo vaikka alakaa?? PLAA! Mutta reissu oli kiva, käykää kattoos videot tuiruu.kuvat.fi jos kiinnostelee!

Huomenna olis sitte ihan aikuisten oikeasti meidän tän syksyn viimeiset startit Seinäjoella, omissa kisoissa. Saviojan Anne tuomaroi, katotaas millaset radat saadaha... :) Odotukset ei oo ton haahuilijan kans kovinkaa korkealla ;D Haha.