Niimpä niin. Ajattelin eilen olla oikeasti taase reipas ja lähteä noiden akkojen kanssa treenaamaan hallille. Lähdettiin joskus puol kuuden maissa kävelemään kahden ihmisen ja neljän koiran kanssa kylille (se itsessään oli jo raivostuttavaa, kelikin oli liian jäinen!) Aateltiin et käydään hakemassa ne avaimet nyt vihdoin sinne hallille niin päästään koska vaan treenailemaan. NO, Jenni olikin jo hallilla ja sanoi ettei avaimia saakkaan tänään, koska sielä ei ollut kukaan meille niitä antamassa! Voi argha, tuska ja veetutus. Veetutti ku pientä oravaa talvi aamuna, käpy jäässä ja hampaat katki. No, käytiin sitten vaan viikonloppu kaupassa...

Ois tarkoitus nyt lähteä sinne halille ja tänään saadaan peräti ne avaimet! Jippii! Kuudelta loppuu edellisten vuoro niin ollaan sielä sit ilta, perkel. Mutta empä nyt voikkaan ottaa Ruutia mukaan kun se kerran jo eilen käveli tuon matkan - turhaan. Ehkä mä sitten maanantaina menen pelkästään sen kanssa.

Käpyyn ottaa edelleen, olis ollu niiiiiiiiiin parasta päästä eilen treenaamaan, ja nyt veetuttaa vieläkin se niin kovasti etten tiedä uskallanko treenata Tuiskun kanssa kun ei se kummiskaan pelitä jos minä olen tälläinen.

Katsellaan! :) Ainahan mä voin kyllä Ruutin kanssa sisällä treenailla illalla jotaki...? Saas nähdä...