Vuoden 2011 ensimmäinen "tavoite" - saavutettu! Pymppy alias Pynpynstiina alias Varma has muuttanut meille 6.3 :) Parkkipirkot sai siis jatkoa VA-muodossa :)

Neljän viikon aikana on jo vähän ehditty tutustumaan puolin jos toisin ja vaikka TIEDÄN etten saisi vertailla Ruutia ja Varmaa keskenään niin tuleepa sitä tehtyä (No, Ruuti oli eka pentu ja ainut pentukokemus ennen Stiinaa) ja onhan ne ihan eri puusta veistettyjä vaikka itsenäisyyttä löytyy molemmista, Varmasta vaan ei läheskään yhtä paljoa mitä Ruutista aikoinaan. Suurin ero noissa on oikeastaan siinä, Pymppy on paljon ihmisläheisempi mitä Ruuti oli, todella iloinen ja "aivot" omistava pikku keesa. Toisaalta tuo pentu tuntuu välillä siltä et oonkohan syöttäny sille diapameja vai miksi son niin rauhallinen (niin, vertauskohteena hömm... suhteellisen energinen Puppu ;)) Kasvuakin oon vertaillu ja alunalkaenkin Varma oli paaaaljon kookkaampi mitä Pikku-nakki Ruuti oli (Ruu 7 vkoa suurinpiirten 3,1 kg / 25 cm ja Varma 3,7 kg / 28 cm) tai ainakin se TUNTUI tosi isolta, aika kultaa ehkä muistot, en tiä oliko se Ruuti nyt NIIN pieni!?

 

Tiedä häntä ja hännän pituutta! Pentu tuli toisaalta mulle "lahjaksi" siitä että TIDII! Lopetin tupakan polton 19.1 ;) Kertalaakista vaikka tiukkaa teki ja tekee edelleen :) Vaan tyytyväinen olen päätökseen ja itseeni että 9 vuoden jälkeen sain lopetettua! Go me ::D Taas piti jännittää miten pentu porukkaan sopeutuu ja varsinkin, miten Ruu sopeutuu siihen ettei olekkaan äitin pikku rinsessa enää ... :/ Yllättävän kivuttomasti kaikki on mennyt ja todettakoot että kyllä, Ruutihan on edelleen äitin oma pikku rinsessa Ruttunen <3

Oli tarkoitus kirjoittaa kuulumisia reeneistä ja TuiRuun elämästä mut menöö semmooseksi hyppimiseksi ettei kukaa saa selevää jote ADIOS. :))