En keksinyt otsikkoa, jätin sen tyhjäksi. Tekotaiteellista paskaa en siedä. ::::D

Tänään olin töissä Talavikupissa, agiepiksissä siise. Mahti homma ku ei tunne ketään (kahta lukuunottamatta) ja kökkii sielä sitte koko päivän :D No, yks työvelvoite piste kasassa, kaks keräämäti. Katotaa miten tää kurssi menee mutta uskoisin kyl et yritän hommata sen avaimen ja yritän päästä Katin kanssa treenailemaan, menee varmasti enemmän toteen ... Pelottaa että tällä menolla (eli tällä joo joo mee äkkiä siitä) Ruutista tulee hidas laama ja siihenhä on sit kiva yrittää seuraavat 2 vuotta veivata nopeutta ::D Joo, ei kiitos. Katsellaan :) (Ja kesällä luulis olevan helepompaa ku pääsee kentälle, Ruttune varmaa vähä vapautuneempi siä)

Illalla naksuilin noille pari näytepussillista. Ruutille muistuteltiin (lue: opetettiin uudestaan) kontaktialustaa. Raukka yritti tarjota vaan kokoajan maahanmenoa, istumista ja seisomista "EIKÖ NÄÄ NYT OOKKAA NE KAUKOKÄSKYT MIKSEI TUU JO PALKKAA HÄ?" Tarvi vihjeitä et hokas homman, huomenna vois jatkaa samaa... :) Sitten tehtiin kapulaharjoituksia, vaihteeksi. Tätä samaa, "ota" - koira ottaa kapulan suuhunsa, tuo mulle ja palkka. Ristus notta toi voi olla herkkä ton kapulansa kanssa kyl. Mut, onnistu pari kertaa jo niinkin et kapula on jossai 2 metrin päässä ja koira ottaa kapulan suuhunsa käskystä ja käsimerkistä :DD Edistystä, kahdessa vuodessa! Moro, ikuisuusongelma. Hm, Tuiskulla naksahti nouto kerralla kuntoon, mitä mä tein väärin?! :D Ruutin kanssa vois alkaa opetteleen tunnaria vaikka limsapullon korkeilla, non hauskoja ja onnistuiha se viime talvena jääpalloilla, miksei pullonkorkeilla :D

Tuiskulle seuraavaksi kosketusalustaa, muistu mieleen kevyesti "No joo joo, onko tää nyt sitten kivaa?" Mut jotenkin se nosti intoaan typerää muovialustaa kohtaan :D Nakkelin palkat sille pitkin kämppää ja tyyppi jopa löysi nappulat ( !!!! ) eikä paineistunut niiden etsimisestä vaikka osa meni stereotason alle yms O__O ! Tyyppi oli aika iloisena itseasiassa? En tiä mitä tapahtu, kerrankin nokan käyttö oli edes tuota luokkaa. Kosketusalustan jälkeen nakkelin metallia sängyn alle, sängylle jne, haki innokkaasti ja oli hyvin mukana, palautukset tuntu olevan vaikeita ku istuin lattialla, itsepintaisesti se tunki mun vasemmalle puolelle istumaan, fiksu koira ;) Vai tyhmä? Yleensä tälläsissäkin Tuisku on lähtenyt hakemaan kapulaa hyvin mutta jos joutuu vähääkään etsimään, nokallaan tai silmillään se lyö hanskat tiskiin heti. Näiden päätteeksi pari kake vaihtoa (Istu-seiso oli yllättävän siisti vaikka koiralla olikin fiilistä!) jonka jälkeen ryömimistä (unohdin koko selkähomman tässä kohtaa, hyvimpä tuntu ryömivän) ja jotain yleistä temppuilua ettei homma pääsis tähän "ok, nyt loppuu meen tähän sängylle nukkuun, huomaatko?" ja Tuisku jopa leikkimielisesti puras ku möyrittii lattialla :DDDD ! Tyyppi oli iloinen. Taiettii jättää tähän muistaakseni.

Otin Ruttuselle vielä namietsintöjä, hyvinhä se nokka tuntus toimivan vieläkin :) Etsiminen ei oo enää sellasta ylenpalttista kauhkaamista pitkin ja poikin, herneaivo jopa ... keskittyy! Vauhti on hidastunut mutta järjestelmällisyydestä ei voi kyllä puhua ;D Kivaa aivojumppaa, pysyy nokka kuosiis. On Ruutis kyllä tää hyvä puoli - son sen verran itsenäinen tyyppi notta osaa tehdä itse päätöksiä musta riippumatta, luottamus itseensä nokan käytössä on kyllä kivaa, ei paljoa saa mennä sekaantumaan tyypin työskentelyyn ettei vedä hernettä nokkaan :D Oiskohan se rauhottunut jo sen verran et jaksais lähteä sen kanssa jäljelle ku pellot sulaa? Tuiskun jälkeen tuon jälkityöskentely on kyllä niin tökeröä ettei mitää rajaa :D Tuiskuhan on mielettömän tarkka kyllä mutta jos jälki katoaa kulmassa niin se sitten katoaa, ei löydy takasin enää. Ruutia taas ei paljoa makkaranpalat jäljellä kiinnosta, on vaan sikasiistii mennä TÄYSIÄÄÄÄÄÄÄÄ :D Ku sais noiden molempien hyvät ominaisuudet samaan pakettii nii voisin olla aika liekeissä!

Mulla on aivan älyttömän huono omatunto noiden lenkittämisestä! Normaalisti ollaan käyty 10 km remmi/metsälenkki (eli remmissä ja metsässä, samalla lenkillä) vähintään kerran, normaalisti 3 kertaa viikossa + muut juoksutukset + sen mitä ne juoksee päivittäin tossa pihapiirissä. Nyt ku on toi köhä niin ei voi pitkää ja raskasta lenkkiä tehdä. Hmm. Ruuti alkaa olemaan jo siinä kunnossa et sen kanssa vois tuon kympin käydä kiertääs - Tuiskun tilannetta en tuon selän takia tiiä, veiskö vaiko ei ja yhden koiran kanssa on turhauttavaa käydä. Kahdestaan noi juoksee huonosti mutta ei voi koirakavereitakaan tavata ku ollaan karanteenissa. Noni, tulipa taas hyvä selostus :D Jokatapauksessa: VITUTTAA! >:| 1,5 viikkoa ainakin vielä karanteenia, torstaina ku on vapaapäivä vois lähteä juoksuttamaan JOS ei oo taas joku -3148 astetta pakkasta.

Mä olen nyt väsynyt, menen nukkumaan ja iloisena huomenna töihin 11-19:30. Aka en tee mitään koko päivänä, JEE! :))))))))))