Nonni. Käytiin pyörimässä molempien kanssa kehässä. Ensinnä mulla meni hermot: Sielä oli pentujen yläikäraja 9 kk. Eli Ruuti meni aikuisiin. NO, sitten se hemmetin kokoraja isoihin on 45 cm ja Ruuti on 45,5. ARGHHH! No, molemmat isoihin aikuisiin koiriin ja sillä selvä. Vitutti niin mielettömästi, pää oli kipeä ja argh. NO! Pääsin autolle ja aloin kukkaroa katsomaan. Niimpä tietty, maksoin 16 euron sijasta 26 euroa ilmoitusmaksua :D Voi hyvä minä, lykkäsin vaan kaksi kympin seteliä sille naiselle ja 6 euroa kolikoina. No, ei muuta ku kinuamaan rahoja takaisin. Sain rahat takaisin ja sitten alkoi taas veetuttamaan :D Kello oli vasta 10 vaille 5 ja kehät alkoi kuudelta, ensin veteraanit ja sitten me. Tupla-arghh. No, mentiin koirien ja isoveljen kanssa sinne nurtsille hengailemaan niin eiköhän molemmat naiset ... kakkaa heti ku pääsivät autosta ulos! Aivan niinku eivät olisi koskaan päässeet ulos tekemään tarpeitaan... Siitä selvittiin jotenkin, ja Ruuti kyykkää toisen kerran. Miljoona argh. Päästiin varjoon ja tää yks kirpputakapuoli ei voi olla sekuntiakaan rauhassa. Siitäkin selvisin, sit tuli ps-lapinkoirista kiinnostunut nainen siihen juttelemaan ja veetutus laski :P Sit sen jälkeen treenailin Tuiskua huomista varten ja se meni normaalia paremmin :O Joku oli palauttanut osan siitä Tuin moottorista, kiitos vain kovasti! Tuo loputki takaisin ;) Ruttusen kaa treenailin häiriössä ja sehä toimi samalla tavalla mitä häiriössä aina: Täysillä, satasella, miljoonalla :D Joo.

Sit kehään. Ensin Ruuti, numerolla 202. Vastassa oli komia nuori sakemanni (ei mikää keelari) Ruuti käyttäyty silleen ihan "hyvin" mutta jotain ihmeellistä väsäs kokoajan, ei oikein keskittynyt + se ravaaminen oli ihan hirvittävää! :O KOKOAJAN nokka sielä maassa, en tajua, se oli viimeksi tuolla samalla kentällä sama juttu! No, sain sen jotenki liikkumaan ja seisomaankin vielä, punainen nauha saatiin. Jipjee!

Sitten Tuisku, 211. Vastassa oli tervu. (Ei siitä sen enempää. ;)) Tuiskuhan meni ihan yllättävän sievästi! O__O Alussa seiso vähä korvat luimussa, mutta nosti korvat sitten sievästi pystyyn ku tajus että minua katsomalla saa lihapullaa :P Ja voi että oli hienoa juosta sen kanssa kehässä kun sai oikeasti juosta ja koira ravaa kauniisti <3 Korvat oli vähä lysyssä ja kulkikin hieman lysysti mut... ei voi mittää ;) No, saatiin sit sininen. Jee.

Sinisten ryhmäkehässä. Tui pääs kuitenki 10 parhaan joukkoon, ei tiputtu ensimmäisten joukossa pois! :D Et sinällään ihan jees. Esitin Tuiskun muuten sielä ryhmäkehässä ihan "esittämällä", näytin namia sen kuonon edessä ja pidin itse sen häntää selän päällä. (rofl) vähä olin fiilareis ja Tuisku jopa piti korviaan pystyssä ja antoi mun asetella sen jalat :O Mitähän ihmettä. Jaa-a. Mut, oli hienoa, oon tyytyväinen tuohon Tuiperiin kyl, en ois uskonu sen esiintyvän noinkaan mallikkaasti! Selvästi kulkee suvussa ;;)
Punaisten ryhmäkehässä. Taas tuolla yhdellä oli nokka kokoajan maassa! >:| Hemmetti soikoon! Ja sitten huomasin ku seisotin sitä: Joko kuvittelen tai näen ihan oikein mutta sen takakintut on alkanu kääntymään! O__O Toinen länteen, toinen itään. Tosi HIENO juttu :( No, mietin että vois johtua siitä isosta ruokamäärästä mitä oon nyt pari viikkoa sille syöttäny (3 kourallista aamuin illoin), ilmeisesti menee niin painavaksi sitten kun turpoaa, ettei koivet kestä sitää. Hemmetti ku voi ihminen olla tyhmä. No, Ruuti alkaa nyt sitten saamaan ruokaa taas kolmesti päivässä, kaks koirallista joka kerralla. Tosi "jees". Mutta tuo kuihtuu kasaan jos se ei saa ruokaa, ihan hirvee laiheliini. (Joo, madotin sen jo pari viikkoa sitten) Nojoo, mut Ruuti esiintyi aika huonosti tänään, meiät naurettii ulos kehästä ekojen joukossa. Ja tää ei ole sitten selittelyä, mutta kyllä toi munki silmään näyttää aika hirveeltä nyt ku sillei oo yhtää karvaa enää :DD NO, kokemusta se vaan taas oli, ensi viikolla taas tuonne lakeuden puistoon mätsäriin ja nyt pitää kiinnittää huomiota siihen ettei Ruuti noolaa maasta mitään herkkuja.

MUTTA. Nyt meen treenaamaan taas huomista varten (Ruokakupilla ;)) Kirjoitan jos olen siinä mielentilassa että pystyn.

Heisny.