Ja käytii samalla treenaamassa. Ensin vuorossa Ruuti. Kävin viemässä ruutuun ruoan etukäteen, niin ettei koira huomannut. Eka otettiin paikallamakuuta, palkkasin tosi tiuhaan ja kävin välillä nurkan takana piilossakin -> ei ongelmaa, tähän pitäis vaan saada koirallista häiriötä -> halukkaita? :D
Pmakuun jälkeen seuraamista, käännöksiä liikkeestä ja paikallaan, Ruuti hakee paikkaa sivulla jo tosi nätisti mutta tarkkuutta pitää saada lisää. Täytyy myös oikeasti alkaa treenaamaan sitä että sanon "seuraa" ja liikkeelle lähdetään vasta kun minä lähden liikkeelle koska ennakoi / edistää aika tavalla nyt.
Luoksetulo, vauhti passeli, törmäs vähän mutta teki huippuhienon perusasennon ! :) Jippii.
Viimeisenä lähetys ruutuun, koira alko hakemaan ruutua heti ku käveltiin lähtöpaikkaa kohden, malttoi kuitenkin tehdä siistin perusasennon ja katsoi vuoroin minua, vuoroin ruutua. Käskyn jälkeen teki tosi nätin, nopean ja suoran ruutuunmenon eikä epäröinyt yhtään (kuppia ei siis näkynyt), tosi hieno ruutu kyl oli :)

Sitten Tuisku. Piiiiiiiiiiiitkä pätkä seuraamista, käytiin oikeastaan kaikki läpi. Oikealle askeleet tökki ja vasemmista olin ite epävarma, teenkö väärin vai oikein. Peruuttaminen oli ok. Juoksussa seuras SUORASSA :O Wtf. :D Ois kyl saanu olla pikkasen paremmin mukana, vas käännöksissä jouduin potkiin pois sitä edestä mutta täyskäännökset oli tosi tiiviitä ja vauhdikkaita ! Ei siinä hirveemmin valittamista :) Sit vielä pari liikkeestä istumista, ok, vähän epävarma ku palkkaan, mut varmuutta vaan lisää nii hyvä tulee :)
Tuiskulle myös ruutu. Haki nyt paremmin mitä päivällä, ilmeisesti haistoi ruoan olevan sielä (tai muisti). Meni vauhdikkaasti ja varmasti, ei siinä muuta.

Ainiin, unohtu kirjoittaa. Ruutin näyttelydebyytti tapahtuu siis ensi viikon lauantaina 9.8 Maalahdella. Tuomarina toimii Sakari Poti ja kanssakilpailijoita on 5, Ruuti käy näyttäytymässä junnunartuissa numerolla.... 13 ! :D