Uusi vuosi vaihtui rattoisasti Sappeen kupeessa mökillä, Nitan, Katin, Funin, Nemin ja omien koirien kera. Raketteja paukuteltiin, koirat otti rennosti, Tuisku jonkuverran läähätteli ku tultiin takasin, mutta ulkona paukut ei ressannu eikä illan mittaan kuuluneet pamaukset. Jopa meidän Shelttivanhus oli ottanu kotona uuden vuoden rennosti ! Oli kyllä outoa hengailla entisten luokkalaisten (ja entisten asuinkavereiden...) kanssa! Katille ja Katin porukoille üüper kiitokset kuskaamisesta, ruoista ja juomista (UNOHDIN OMANI KOTIIN!) :DD Kaiken huipuksi unohdin myös kamerani kotiin ja täten myös Nitalta lainassa olevan putken :DDD WUPS! Unohdin siis aivan oikeasti mutta noo, ompa kuukaus aikaa kuvailla ;) Saat sitten Nita Turku KV:n aikana takasi, muistuta ;)
Keskiviikkona Jarski tuli hakemaan meitä DAAMEJA Tampereen Rautatieasemalta. Ilta kului leffan parissa, menin aikaisin nukkumaan ja heräsin myöhään :D

Ja itseasiaan! Oltiin Sarviksen kanssa sovittu et treenataan Tesomalla perjantaina mut pihalla olikin niin hitosti pakkasta, onneksi Sarvis keksi et lähetään hallille :D Koirat autoon ja menoksi. Yritin ottaa üüper lyhyitä treenipätkiä molempien kanssa vuorotellen ja mielestäni onnistuinkin aika hyvin - kerrankin ! Ensin paikallamakuussa Ruuti ja Muka. Ruuti makoili häiriössä yllättävän rauhallisesti, loppuvaiheessa alkoi olemaan jo rauhattomampi. Kerran vaihtoi lonkalle kun kävin piilossa ehkä kahden sekunnin ajan. No, tulipa kokeiltua :P Maassa pysyi hyvin, sivullenousemista en oo paljoa ottanut kun neiti tarjoaa sitä sitten liian tohkeissaan. Ehkä sitten, kun se osaa maata paikallaan. Mutta yllättynyt olen miten rauhallisesti meni vaikka ollaan otettu niin älyttömän vähän paikallamakuuta yleensäkkin, häiriössä tai kotosalla.
Seuraavana vuorossa oli Tuisku ja Vale. Ok, sinällään meni hyvin että paikka oli totaalisen uusi mutta silti. Ressaahan se siitä, korvat lintassa, kääntelee päätään ja nuoleskelee huuliaan. Mutta pysyi kuitenkin maassa kokoajan vaikka kävin piilossakin. Mutta, ei mitään ihmeellistä, perussettiä Tuiskulta. Seuraamista otettiin pmakuun jälkeen, edisti, laamaili ja ei kulkenut oikein mitenkään tänään. Aattelin et turhaa junnata jos ei kerran onnistu joten Tuisku tauolle ja Ruuti tilalle. Arvatkaapa oliko neiti herneaivossa hieman energiaa ku joutu kiljumaan häkissä? :D Olipa niin ! Pari luoksetuloa, lopun perusasennossa hiomista mutta vauhti oli ihan jees. Lisääkin sais olla, mutta ei kaikkea saa. Hömppäilyä ja siitä liikkeestä maahanmenoa, AIVAN älyttömän hienoja ! Siis nopeita, rysähtää maahan ku pieni kivi :D Näitä joku viisi toistoa peruuttelemalla ja hömppäilemällä, pari seuraamisesta ohjaamalla. Tyytyväinen :) Seuraamista - Paikka muuttunut liian eteen. Tähän kiinnitettävä huomiota jatkossa. Mistä johtuu? Perusasento on liian edessä! Tyhmä minä katsonut tuollaistakin läpi sormien :P Eli, perusasennot pitää saada kuntoon koska kun on oikealla kohdalla Ruuti seuraakin oikealla kohdalla, loogista? Pitää paikkansa hyvin kun sen "löytää" eli jos lähtee liian edessä se myös jatkaa liian edessä. Kestävyyttä ei ole, eikä oikeastaan intoakaan. Jaa-a, mitä sitä tuonki kanssa sitten tekisi...
Tuiskun kanssa hyppynoutoa ja kakeja. Aika laamailua ne hyppelyt oli, pari tais olla ihan ok:ta. ÄH, AINA VAAN IHAN OK ! Ei jaksa siitä sitten jauhaa eli kaket. Hömppäilynä eka, nopeat vaihdot ja nopeat käskytykset. Sarvis käski pitää pitemmät välit vaihdoilla ja testattiin. Jumittuu niin totaalisesti! Tuotakaa taas hoksannu :D Ja Sarvis huomas myös et teen melkeimpä aina maasta - seisomaan ja siitä istumaan jne, en ikinä maasta istumaan. Jäänyt päälle kun ei se oo noussu seisomaan ennen :D Mutta, tehtävä parilla vaihdolla ja "kokeenomaisesti" ne käskyjen välit, koska tekee niin paljon reippaammin kun käskyt tulee ripeästi. Hhah, en ollu tajunnu tuotakaa. Kiitti Sarvis ! Ruuti takaisin kentälle. Hyppyä, joka sujuu jo yllättävän hienosti ! Neiti irtoaa tosi hienosti ja on yllättävän innoissaan :) Pysähtyy hienosti, joskin turhan lähelle estettä. Lopun perusasento hiomatta ja liikkeeseen varmuutta niin tästähän voi tulla hieno!
Sitten sitä hiton "noutoa". Otin taas vaan tarjoamisella, mutta noutokapula on edelleen yhtä ällö kuin ennenkin. Tarjoaa mutta pyrskäyttää nopeasti pois. Niimpä Sarvikselle käteen naksutin, Ruutin suukku nätisti auki ja kapula tupaan. Rauhallisesti juttelin ja rapsuttelin leuasta ja silmien välistä, kyllä se noin sitä pitää vaikka hamaan loppuun saakka, ei ongelmaa :D Kun sille sais vielä taottua päähän että se on ihan kivaa vaikka joutuukin suun avaamaan. On se onnistunut muillakin, mä en jaksa enää leikkiä tuon homman kanssa. Oikeasti! Tunnarikapulan pitämistä jatketaan, noutokapulat unohdetaan :) Ainakin hetkeksi ;) Mä luulin että neljässä kuukaudessa neidillä ois loksahdellu jotai mut ei! Katsotaan, pilaanko tätä vielä pahemmin. TOSIN, ei tää voi enää huonommaksikaan mennä.

Loppuun vielä vähän agia. Ruutilla otettiin yhtä aitaa, nostettiin rimaa, liian nopeesti ja alkoi tiputtelemaan. Laskettiin ja neiti alkoi limboamaan. Saatiin pari kertaa hyppäämään eli vituiks meni sekin :)
Putken kanssa meni sentäs edes hyvin. Kokeilin, tajuaako toi mun viittomisista mitään ja tajushan se ! Putki oli siis A:n alla mutkalla, ohjailin vaan kädellä menemään joko vasemmasta tai oikeasta sisään ja HIFFAS! Putki on ihan tosi jees juttu :) Puomin kanssa takuttiin alkuun mut vipa kerta meni kiitettävästi. Siinä ne :P
Tuiskulle jotain hömppäilyä agin parissa josta ei paljoa kerrottavaa olekkaan.

Kiitos Sarvikselle vinkeistä, otetaan taas uudestaan jos joskus Tampereelle eksyn ;) Ja Hellu mukaan, ehdottomasti!

19:05 läks juna takas Seinäjoelle ja tässä mä vieläkin istun ja kirjoitan VAIKKA pitäis olla suihkussa ja sitten äkkiä nukkumaan että jaksais töissäkin olla. Ehkä mä joskus kahdelta pääsen nukkumaan.