Tätä mun viikko / päivärytmiä enää yhtään! No okei, pakko kestää ja kestääkin mut PLA! Käyn töissä, joko 9-17 tai 11-19:30 tai 13-19:30 (Työt on positiivista, tykkään olla töissä tuola ja on kiva saada palkkaa!) mut mulla menee aikaa sielä ;D Oke, en valita siitä siis millään tavalla. NO, ollaan treenailtu ahkerasti aksaa / tokoa, pahimmillaan alkuviikon päivät on sitä et yhdeksäksi töihin ja kymmeneltä oot vasta kotona. VALIVALI.

Ruutin vattaongelmista selevittiin onneksi taas kohtuu hyvin! Huh. Vaan mitäpä tapahtu viime viikolla? JAA, Ruutilla on hotspotti päässä. Ei muutako karvat päästä veke, betadineä ja kuivaamista. Koira rassaa tuon heti auki jos on 5 min yksin, kauluria ei kehtais käyttää 24/7. Välillä spotti on parempi, välillä mätäsempi jne (kiitos helteiden ja ilmankosteuden, eihän tommonen parane koskaan?)... Ja mikä "ilahduttavinta", Ruuti aloitti lauantaina juoksun eli hei hei huominen tokokoe :'( Varasin lekuriin ajan tänään torstaille ja otin koiran aamulla töihin mukaan, 12 maissa pesin tuota taas betadinellä ja OHOPS, mitäs päässä vilahti? Ilmeisesti siilikirppu taas !! Joku pieni ja ruskea, en vaan enää sieltä mitn löydä. Puheluita puheluiden perään lekureille ja lopulta sain klinikalta noille strongit koko porukalle ja ollaan hetki ainaki tyytyväisiä - Eli ilmeisesti Ruutia on kutkannu -> Rassas -> Iho rikki ja näillä keleillä muuttu hotspotiksi. HUAH. Ylivieskan KV on vielä epävarma, mitä tehdään. Toivotaan et menis nyt ilman ab kuuria kun löysin noita itikoita siitä, ei käyny aluksi mielessäkään moiset idiootit ötökät..

Positiivista: Tuisku ei oo VIELÄ aloittanut juoksuaan eli näillänäkymin meidän paikallamakuu alkaa ensi yönä kello 00:15 <3 En tiedä oikein, millä fiiliksellä oon, jännitänkö vaiko en vai mitä hä? Hiton outo fiilis, ei oo koskaan ennen koetta tuntunu tältä. Näin... Tyyneltä ja odottavalta! Ajattelin et teen tähän arviot liikkeistä ja verrataan sit oikeisiin tuloksiin mutta luulempa että se pahentaa mun oloa joten annan olla ja keskityn huomiseen työpäivään ja Ruttusen pään paranemiseen ja siihen että perjantain jälkeen mulla on täysloma koirista, ei koirailuista vaan koiristani O__O;; Koirat lähtee siis leiriviikoksi Kaustisille hoitoon jonka jälkeen EN jaksa / kehtaa hakea niitä tänne kaatamaan shelttivanhuksen kuppia nurin juoksuillaan joten jäävät sinne ylimääräiseksi viikoksi jonka jälkeen lähetään kaverin kanssa vaeltamaan, Hetta - Pallas :) En ota koiria, en jaksa / halua stressata niiden oloa sielä. Eli toisinsanoen, soitan Jennille JOKA ilta ja rääyn sen päälle tunnin kunnes nukahdan. AIVAN MAHTI VIIKKOJA TULOSSA!

+ Meinasin rusikoida auton kanssa tänään ihan kunnolla. Liittymiskaista + ruuhkainen tie + tukkirekka + Minnan hermorakenne = AIVAN HELVETILLISEN HUONO YHDISTELMÄ! Renkaat vinku ja mä olin vähällä kirjaimellisesti tappaa meiät mut ollaan Ruutin kanssa ainakin vielä hengissä... Kädet tärisee vieläkin :( Arararra.