Vaikkei mitään kummempaa asiaa ookkaan.

Tuosta luonnetestistä vielä: Mitä sitä sen enempää analysoimaan, uppailen videon sitten joskus nettiin kaiken kansan nähtäväksi ja miettikää sitä sitten :D Ruuti on kuitenkin se sama koira mikä se oli ennen testiäkin, nyt on vaan kahden ihmisen numerollinen mielipide asiasta :D

Sunnuntai menikin "rattoisasti" Tampereella koulutuksessa med päänsärky. Voi luaja miten HIRVEÄ olo oli koko päivän, olin valmis räjähtämään kappaleiksi ihan koska tahansa... Pääsin kotia vihdoin joskus puol 8, vaihdoin vaatteet ja menin nukkumaan. Jäi soiramoirasiltakin iltaruoka ja iltapisu väliin. No, tyytyväisenä nua nukku silti mamman kanssa :)

Eilen käytiin kerhon kentällä vähän tokoilemassa, yhteensä aikaa taisi mennä puoltuntia. Tuiskun kanssa hyppynoutoa takapalkalla, vauhdikas haku ja palautus myös, ei edes yrittänyt kiertää estettä tms :O Tosin tuo sen hyppytyyli on ihan kummallinen, mistä moinen voisi johtua? (katso kuva)

 

 

Mene ja tiedä. Häiritsee kuitenkin! Pari pikasta tunnarinpiilotusta, kerran meinas vetästä laagavaihteen päälle mut etsi sitten loppuun asti kuitenni :)

Ruutin kanssa hyppyä - tykkää ehottomasti siitä! Pitäs saaha se irtoomaan pikkasen kauemmas mut son sen ajan mure :) Superhauskoja seuraamispätkää saatiin aikaseksi, korvat höröllään veti menemään! :O Sit "kaukoja", kaikkia vaihtoja kokeiltiin ja Ruuti tarjosi osaamistaan ihan innoissaan, melkein nauratti toisen yrittäminen ja tapittaminen :D Hauskoja tyyppejä nää mun sesnet!

Viikonloppuna onkin sitte tokokoulutus. Wuhhu! Täytyy ottaa iisimmin koirien kanssa, ettei yskä tee comebäkkiä, nyt on vedetty vähä turhan isolla höyryllä....