Noniiiiiin. Nukuin sitten puolitoista tuntia silloin ja melki myöhästyin ;D Elikkä pyörällä asemalle, ja siitä sitten junaan ja kohti Helsinkiä <3 Nukuin oikeastaan koko matkan, ekan kerran heräsin Seinäjoella, sitten Tampereella ja viimeiseksi Riihimäellä :D Että rattoisasti meni! Oikean ratikan etsiminen ja kohti Sörnäisiä. Otin jopa oikean ratikan heti ja pääsin oikealle pysäkille, löysin oikean summerin ja vielä ovenkin ja perillä oltiin :) Käväisin siis yhdet pennut testaamassa.

Päivä kuluikin rattoisasti, käytiin lenkillä, syötiin, puheltiin ja testattiin pentuset. Kahdeksan maissa lähdin sitten poespäin, oottelemaan kaveria rautatientorille. Kaveri tuli, käytiin kaffilla (ja nähtiin 2 nurmolaista, pelottavaa..) ja expresson jälkeen oli IHAN PAKKO käydä baarissa juomassa keventävät :D Hyi hitto se presso oli pahaa, onneksi en itselleni ostanut ;)  Vetäsin ihan hyvällä tahdilla jekkubatteryni (Ihan sika iso lasillinen ja maksoi saman verran mitä täällä! :O) ja sitten asemalle ja siitä junaan :) Riihimäen jälkeen nukahdin, sitten heräsin treellä ja seuraavaksi Pännäisissä :D Takaisin Kannuksessa olin siis tänä aamuna 20 yli 5 :) Koirilla olikin mennyt täällä ihan kivasti ja mentiinkin melkein heti takas nukkumaan, ku tulin :)

Mutta oli kiva reissu, suurkiitokset Anulle! :) Helsinki on vaan niin iso sydän että huoh <3

Niin, huomenna sitten kello 7 kohti Kajaania! On tää kans, kokoajan rreissussa...

! Meinasi vielä unohtua :) Tuiskulle on siis BH-koe katseltuna toukokuulle, että sinne siis! Tuomarina on kuulemma suhteellisen tiukka setä, mutta oikeudenmukainen eikä mikään roturasisti :) Jes!