Noniin, sitä kotiuduttiin torstaina Kuhmosta :) Olin siis töissä Ultima Taigalla, pääsin ajelemaan valjakolla! Oli huisin hienoa, jos niistä kokemuksista miinustetaan se kun roikuin reen perässä 300-400 metriä kiljuen "SEEEEIS SEEEIS SEEIS PERKELE!" ja kukaan koirista ei kuunnellut siinä vauhdin hurmassa :D Tuloksena tästä polvi mustana (ja paisuneena) sekä vyötäröllä 15 cm pitkä mustelma :D Mutta en päästänyt valjakkoani irti, en jumaliste päästänyt! :D Eli ekana päivänä kierrettiin 9 kilsaa, mulla 3 koiraa valjakossa Vera - Johnny kärjessä ja pyöränä Takku. Seuraavaksi kierrettiin 26 kilsaa, koirina kärjessä Maya - Tassu, pyörinä Zorro -Hakkarainen "Häggis". Tämä siis oli se sama valjakko, jonka kanssa alkumetreillä heitin lipat. Lähtöpaikat oli siis tamppaantuneet kovaksi, lähdin viimeiseltä paikalta. Otin karaffiinin irti ja ankkurin ylös maasta, seison koko painollani jarrulla ja koirat lähti vetämään. Huudan "SEIS SEIS SEIS!" ja kukaan ei kuule. Ensimmäinen kurvi *KLING* Minna nurin ja siinä sitä sitten roikutaan :D Onneksi minut sitten pelastettiin loppujen lopuksi ja matka jatkui! Sitten viime viikon lauantaina pääsin ajelemaan Grönskikutosella! Vähänkö oli MAHTAVAA? Koirina kärjessä: Roope - Tiikeri, keskellä: Tarmo - Peppi ja pyörinä Otto - Panda. Se oli jo aikamoista menoa! Onneksi oli niin "raskas" keli, niin ei kaaduttu taas ;) Tosin, ku ekan kerran pysähdyttiin niin jarru ei taaskaan pitänyt ;P Viimeisin reissu oli 9 kilsaa taasen, kärjessä Johnny - Häxli ja pyöränä Lilli. Uupumus ja kauden loppuminen + lämmin ilma näkyi kyllä koirissa, vähän oli laiskanpuoleista menoa ja ylämäkiin meinattiin hyytyä, vaikka minä juoksin perässä. Inhottava tunne. Muuten siivoiltiin tarhoja, ruokittiin koiria ja tehtiin hoitotoimenpiteitä, leikattiin kaikilta (paitsi Veralta jäi 2½ tassua leikkaamatta ;P) kynnet ja harjattiin pahimmat karvanlähtöiset vedeltiin harjoilla läpi.  Mutta kivaa oli ja kamala ikävä jo koiria, ehkä mä vielä joskus ne nään :)

Jaa-a. Mites meidän treenailut? Aika heikosti, itseasiassa ;P Paljon ois tekemättä, enkä tiedä mistä aloittaisin. Halliaikakin on loppunut ja ulkona on niin märkää ja kuraista, ettei kehtaa lähteä. Niin, Tuisku aloitti eilen juoksunsa joten sillä on tärpit ku tää on Canarialla :D Niin tosiaan, ensi viikon lauantaina lähtee lento Cran Canarialle, Las Palmasiin <3 Uuh, näytti +21 ja aurinkoista, kyllä se aina tän +4 voittaa! :)

Niin joo, ja itse olen mahataudissa, vähän puhti pois. Mut, katsellaan. Keskiviikkona jätän kannuksen lopullisesti taakseni elikkä muuttokuorma lähtee kohti etelä-pohjanmaata. Jeij :)