Että tässä käy näi! Ok, 2 viikkoa sitten treenasin koiria viimeksi. Nyt illalla otin eka Tuiskun kentälle. IHME LAAMAILUA TAAS >:| Otettii seuraamisia, sinällään onnistu ihan hyvin mutta moottori hukassa. Hm, liikkeestä istumiset nollille, kaveri vetää maihin. Käsky liian painokas? Ilmeisesti. Annoin sitten apuja, ok.

Kävin syömässä ja vuoroon Ruuti. Yleensä on aina tullu parempi mieli ottaa Ruuti Tuiskun jälkeen koska siinä on menoa. VAAN :O Ei, seki laamaili ihan täpöllä :O Seuraamiset oli ihan hirveitä, koira jätättää ihan sikana. Luoksarit ihan jees, nopeutta on ja pysyy tarkkana odottamassa käskyä. Ma ei tajua. Mutta sinällään oon Ruttuseen tyytyväinen ku uskalsin pitää sitä kummiski irti tossa jalkapallokentällä. Ihmisiä oli potkiis siinä (luonnollisesti) palloa, meni pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä koirien kanssa jne ja koira pysyi hanskassa. Tokihan suurimmalle osalle pitää saada sanoa ainakin pari kertaa "puh puh" ennenku voi jatkaa. Nii-i, mörköjä jokapuolella, ihan varmasti.

Sitten käytiin lenkkeilemässä ja uimassa. Ruuti haki taas keppiä vedestä ihan innoissaan, eka kerta sille on aina vähä vaikeempi :) Mutta sitten se juoksee jo vauhdilla sinne veteen ja nauttii tästä selvästi :) Joku naishenkilö tuli sit juttelemaan, hänelläkin oli ollut PS-lapinkoira nii piti kuulemma tulla lääppiin ;) Hassua, maailma on pieni.

Heitettii pieni rinksa vielä ja tultiin takas rannalle. Nakkelin Ruslaanasille keppiä taas veteen ja hakihan se vieläkin. Joku mies kävi näpsiis meistä kuvia :o "Onnellinen perhe rannalla Tampereen Tesomalla" ... :DD
Menin sit itekki kahlailemaan ja vesi oli _lämmintä_. Kiskoin Tuiskun perässäni veteen (No ok, autoin sitä tulemaan perässäni, ei se neljällä jalalla jarruttanu vastaa) ja kylläpä meidä pläski likkakin ui kepin perässä nätisti :) Semmoista tänää, huomenna vissii kotsaaaaaan.?

Tampere o kiva :o <3