Ohhoh, mähän teen jo melkein historiaa! Jo kolmena päivänä putkeen, huuh. Noo, kyllä tää tästä vielä laantuu ;)

Naksuteltiin siis sisällä likkojen kanssa. Ruutin kanssa sivulletuloja, kontaktikävelyä, maahanmenoa nopeasti, seisomista ja istumista. (Sekä jotain noudon tyyppistä ... Mistä ei tarvitse sanoa mitään :D) kyllähän siinä energiaa ja vauhtia on ihan eritavalla mitä Tuiskussa, keskittyykin silloin tällöin jo tekemiseen. Kontaktikävely jotenki rassaa nyt, ei meinaa oikein tajuta millään. Tai siis tajuaa, mutta laahustaa 4 metriä tuola mun takana. Hm, pitäis hallille päästä treenaamaan niin eiköhän se siitä alkais. En sit tiedä miten sinnekkin pääsee perhana, ku ei oo autoa ja sinne on matkaa ja arghh. Se siitä.
Istuminen on aika hidasta juu. Jos alkais ottamaan lelun kanssa? Lösäyttää jotenki kummasti tuon takapuolensa vaan maahan... Maahanmeno kans aika jäykkää, kyllä sekin siitä taas ehkä :D Seisoo nyt jotensakkin ihan kiitettävästi ja tapittaa silmiin eikä enää meinaa istahtaa! \o/ Sentäs jotain positiivista! Lauantaina mennäänki ehkä mätsäriin, mikäli sikäli saadaan kyyti... Mitäköhän siitäkin tulee? Harjoitus tekee mestarin, ainakin joistain.. Niin joo, otettiin me sitten paikallamakaamistakin. Jätin Ruutin makaamaan huoneeseeni, poistuin eteiseen ja kokoajan tyttö tapitti silmiin :) Lonkalle tuo meinaa vaan kokoajan läsähtää, mutta pitää palkata useammin.
Ruutua kans otettiin med namialusta. Namialustalle siis namit, vein koiran kauemmas ja lähetin sen. Suhteellisen rivakasti se meni, vaikka jouduinkin taas aika painokkaasti sanomaan sille että niitä nameja ei edelleenkään saa syödä ilman lupaa siitä alustalta, senkin pieni possu! Pidin siis näiden liikkeiden välillä aina taukoa, kun vaihtelin koiria.

Sitten Tuisku. Ensinnä ruutua, samalla idealla mitä Ruutillakin. Meni muuten ihan pirun hienosti, parhaiten mitä tänään mikään meni! Namit alustalle, peruutettiin koiran kanssa, odotin että kohdentaa ruudun ja sitten käsky "ETEEN" ja voi luoja niin toi kaveri pinko aikamoisella vauhdilla etiäpäi! Oikein suti kun läks menemään :) Namialustalle vaan jarruttaa turhan aijoissa, vois tehdä vaikka läpijuoksuja tai lelupalkalla tms. Mutta sisällä vähän hankalaa ;P Mutta vauhdista oon (Tuiskuksi) siis tosiaankin tyytyväinen ja yllättynyt, hienoa!
Sitten "tunnaria" uus kapula pussista, ensin vaan luovutusharjoituksia. Oon huomannut, että Tuisku sylkäsee kapulan suustaan, kun mun käsi on lähellä sen suuta, eikä suinkaan silloin kun sanon "kiitos". O__O No, heittelin ensin kapulaa, että tuli vauhtia, intoa ja saadakseni sen pois taas kellarista (jaa-, en tiedä miten se sinne taas päätyi kun en sille edes pahasti mistään sanonut! Tunnari on jotenki tosi yöks nyt...) sitten koira sivulle ja tein vaan harjoituksia että vein kättä lähelle ja kun ei tiputtanut, kehuin ja silittelin kaulan alta. Uudestaan kontaktiin ja sama. Sitten hetken päästä sanoin "kiitos" tarrasin kapulaan ja koira palautti kapulan rauhallisesti -> naks ja makkaraa. Alkoi muuten toimimaan, kyllä me nyt varmaan 10 min tota hinkattiin :D Sitten piilottelin kapulaa pimeään keittiöön ja omaan huoneeseeni, paineistui aika tavalla ja alkoi vaan makaamaan tyyliin "Äiti emmä kuitenkaan löydä, etsi sä" ... Niin. Pari piilotusta, löydöt ja hyvät palautukset niin lopetettiin. Vapautin Tuiskun niin se juos heti sohvalle läähättämään ... Hm, ei voi olla noin stressaavaa yks tunnari ;P Mutta kaippa se ilmeisesti on sitten minullekkin stressaavaa kun koirakin sen ottaa tolleensa. Ruutin kanssa vielä treenailtiin maahanmenoja ja istumista lopuksi. Lähinnä harjoiteltiin namialustalla palkkaamista, meni muuten hienosti jo maahan kun palkkasin taakse! :) Huah, semmosta tänään. En oikein tiedä, olisinko iloinen vai erittäin veettuutunut koko tokoon nyt... Jaa-a.