No oikeestaan mulla ei ole edes mitään kirjoitettavaa. Maanantaina oli siis Ruutin 1-v synttärit, onneksi olkoon vielä kerran prinsessa <3 Oli tarkoitus laittaa tänne erikseen maanantaina synttäriviesti kuvineen päivineen vaan arvatkaapa jätinkö USB-tikun (Jossa kuvat siis olivat) kotiin ku läksin tänne Tampereelle? Tietenkin.

Tarkoitus tai siis isän tarkoitus oli, että tulisin keskiviikkona takas kotsaan (no way) mitäs järkeä maksaa yli 40 euron junalippuja yhden kokonaisen päivän takia? Jep, ei niin mitään. Noh, jääpä Nurmon mätsäri nyt väliin huomiselta mutta sekin on korvattavissa! Mennään siis tänään tyttöjen kanssa täällä tampereella mätsäriin :D Arvatkaapas tajusinko ottaa rokotustodistuksia mukaan? En. Noh, pyysin isoveljeä skannaamaan Ruutin rokotustiedot ja tulostin ne ulos täältä ja yöllä laitoin vielä järjestäjälle mailia kelpaako noi. Kuulemma kelpaa elikkä sinne siis ! Louhi (Tuulenkuun Kuuntelen Sua) ja Katja tulee meidän kanssa, Kati ja Alaskalainenmammutti Nemi tulee vissiin kans :) Kivaa nähdä "pikku" tyttöäkin välillä, Huhtikuussa viimeksi Nemin nähny, voi olla "pieni" järkytys nähdä pitkästä aikaa... Toivottavasti tulevat sit kans. Yritin Tuiskun äippää ja Anniinaa innostaa kans mut eivät pääse :/ Ois ollu mamma-koiraakin kiva nähdä pitkästä aikaa. NII, ja Hellulle laitoin galleriaan kommenttia et niiden on kans lähdettävä :D Mistä tulikin mieleen, että säikähdin ehkä Hellu tuota sun kommenttia eniten ikinä :D "Kuka helevetti näitä nyt käy lukees ja mitä pahaa kirjoitin?" Huuh :DD Oisha se pitäny arvata.

Niin joo. Juttelin sielä leirillä yhden tyypin kanssa että ois ehkä sittenkin mahdollista vielä saada Tuisku oikeaan rekisteriin. Jos näin on, joudutaan käymään toko alusta asti uusiksi, tosin siinä tilanteessa kävisin vaan yrittääs yhden ALO1sen jan yhden AVO1sen, koulareita en enää jaksa kerätä, ne sillä on jo. BH menis kans uusiksi, mutta turhaa jahkailla, ei siitä tiedä onnistuuko se + miten ristuksen paljon tuo huvi tulee maksamaan? En kyl ehkä tänään vielä jaksa soittaa, jos huomenna vaikka... :D Mutta en jaksa kyl oikeestaan ees uskoa siihen että se ois mahdollista, katsotaan.

Hitto mä oon taas ollu maailman fiksuin? :D Mä pakkasin maanantaina tavarat muka rauhassa ( no ok, tuli mulle pienoinen kiire!) ja huomasin eilen ku tulin suihkusta et mitäs kettua? En sit ottanu t-paitoja ollenkaa mukaan, joudun pärjäämään topeilla ja joudun menemään vielä ihmisten ilmoille niin :D Varokaa, mahamakkarat hyäkkää. Mut on se hyvä ku ei itselleen tajua ottaa t-paitoja mukaan - koirien treenikamat on mukana ruutumerkeistä lähtien :DD Jos huomenna mennää sit treenaan oikeasti ! :D Ja tulee ihan oikeaa juttua tänne blogiinki, eikä tämmöstä lässynlää paskaa.