Taisin seota lopullisesti :D Otin mukaan sitten kaikki kolme, Simban, Tuiskun ja Ruutin. Kaikki meni aikuisiin isoihin koiriin (Simba ja Ruuti onki tosi isoja, 45,5 cm!) ja Ruuti muutenkin todella aikuinen (10kk) joka tapauksessa. Tuisku oli numerolla 213, Ruuti 217 ja Simba 221. Voitte kuvitella miten hauskaa oli, juosta kolmen kanssa peräjälkeen, varsinkin kun oli haitusen lämmin siinä puistossa... No, ompapa valinta. Ensin Tuisku, vastassa snautseri. Saatiin punainen, Tuisku seiso nätisti, korvat pystyssä häntä heiluen, hyvä! Esiintyminen oli vähä nii ja näi, mutta väliäkös sillä, pääasia että oli hauskaa :D Punainen saatiin.
Sitten totaalisen karvaton Ruuti (jolle nyt ei kasva mitään muhkuturkkia  koskaan, onneksi!). Ja taas se nokka meni maassa, voi ie! :D Ravailee jo kuitenkin ihan nätisti, vaikka minä menen hippasen lujempaa, mutta laukalle se yrittää vaihtaa kokoajan :P Sininen saatiin. Tuomari sitä taas vähän hirvitti, mutta suhteellisen nätisti se kuitenkin oli, maggaran voimalla!
Ja sitten... :D Simba, joka on viimeksi ollut mätsärissä ehkä... 4 vuotta sitten syksyllä? Esiintyi suhteellisen rauhattomasti (Joo, ja tää meirän ikinuorihan on "jo" 10 v), laukkasi aika pitkälti kokoajan kehässä, mutta meni kuitenkin välillä ravaten ihan nätisti! Paremmin se kuitenkin meni, mitä ennen vanahaa! Tuomari kehui kovasti ukon turkkia (ylläri) ja väriä tietenkin. Sitten Simba kohautti tai, teki sheltit. Ei näyttäny hampaitaan :D Tai näytti, mutta eka reaktio oli "APUA ÄLÄ KOSKE MUHUN KAMALA MIES IIKS!" ... Voi hitto. Siinä sitten otin koiran tukevammin kainaloon ja näytettiin ne hampaat, jonka jälkeen sai palkan ja oli iloinen. Sininen tuli, ylläri.

Sinisten ryhmäkehässä oli tosi "hauskaa". Isoveli meni Simban kanssa ja minä Ruutin. Simba heitettiin ulos kehästä ja meidät otettiin jatkoon (wtf). Sitten tuomarisetä kätteli lisää porukkaa pois, kopeloi koirat (Ruuti ei enää "pelänny" jee!) ja otti meidät neljän parhaan joukkoon O__O Jaahas. Nelonen ja kolmonen läks rivistä. Luulin että ollaan nelosena vaan ei. Katsoin taakseni ja meidän kanssa oli sakemanni, ohhoh, no kumpikohan voittaa, saksalainen vai ruipelo-Ruuti? ;) Kierrettiin vielä kerran kehä ympäri ja oltiin toisia! Huisia, en ois kyllä uskonut. Lahjakortti kennelrehu autolle, pieni surkea pokaali, ruma ruusuke ja ihan stanan iso puolkuristava ketjupanta. Mut, lahjakortti kelpas <3

Punaisten kehä: Lyhyesti ja ytimekkäästi, meidät käteltiin ekojen joukossa pois, Tuisku kuitenkin esiintyi kivasti ja meillä oli jälleen kivaa :D Tai, mulla oli, en sitten tiedä Tuista. Mut, jokatapauksessa, olipa harvinaisen raskas ja stressaava ilta, meinasin kuolla ku pääsin kotia. Käväsin kylmässä suihkussa (ei tullut lämmintä vettä) ja virkistyin. Nyt voisin mennä nukkumaan niin voin lähteä kitisemään työttömyyskorvausta pirteänä huomenna, "jee".