Mahdollisesti huomanneet, blogissa on ollut aika hiljaista viime päivinä ja viikkoina? Se johtuu lähinnä kyllä siitä ettei yksinkertaisesti ole ollut mitään kerrottavaa ;P Mutta...

Viimeisin kunnon päivitys on keskiviikolta 10.9. Siitä sitten eteenpäin...
Torstaina pakattiin kimpsut ja rakit autoon ja lähdettiin ajelemaan (Subwayn kautta) Kaustisille. Perillä oltiin joskus kymmenen jälkeen, koirat vetivät pieniä iltariekkuhepuleitaan, tai lähinnä porukan vanhin ja nuorin, Ruuti ja Vili hepuloivat keskenään. Tuisku keskittyi nauttimaan saamastaan huomiosta ja Jekku taas ärisemään kaikelle mahdolliselle ja mahdottomalle. Häntä taas niin väsytti, kukaan ei sais mennä lähelle KUN HÄN ON TÄSSÄ. Nii :D Minunkin nukkumispaikka taitaa olla kohta soffanpuolella, aikamoista vääntämistä sen draamakuninkaan kanssa missä minä nukun ja missä se nukkuu. Puuh.
Aika Jarin mummolassa meni nopsaan puolukoita keräillessä ja navetassa häärien :D Taisin olla enemmänkin tiellä siellä navetassa, mut olipa kiva kummiski päästä tekemään jotain pitkästä aikaa

 

Sunnuntaina Jari hylkäs mut sitten Jennille ja Ilkalle, olipa ihanaa nähdä Kawa thö nahkalassieta pitkästä aikaa! Ja ilmeisesti Kawankin mielestä J Tytöt pääsikin riekkuilemaan pellolle keskenään eikä vauhtia puuttunut keneltäkään ;) Illalla tartuin imuriin ja moppiin ja siivosin kämpän, eihän se oo reilua laittaa raskaana olevaa naista siivoamaan ;) Kerrankin sain siivota ihan Jennin suostumuksen kanssa, Kannuksessa tein sen aina salaa ja yllätyksenä.

 

Maanantaina lähdettiin sit hakemaan frau sii siitä eli Nitaa kokkolasta asemalta, matkassa oli tietenkin myös FUNIIIIII :D Voi pientä iloista labradoria kun nähtiin taas pitkästä aikaa <3 Toki oli kivaa nähdä Nitaakin, emmä sitä väitä ;) Nitaa odotellessa käytiin pikaseen vielä H&M:ässä, rahaakin paloin 15 minuutissa ihan kiitettävästi, ooohhhoh. Kaupan kautta sitten kotia ja kohta lähdettiinkin käyttämään neitokaisia Kaustisen peräkorven metsässä riekkumassa :D Funi toimi hienosti Ruutin juoksuttajana vaikeakulkuisessa metsässä ja Ruuti juoksutti Tuiskun. Oli kaikki neljä neitokaista suhteellisen väsyneitä reissun jälkeen ( IHANAA :D Meinaan 4 ihmistä ja 4 koiraa kaksiossa ei oo kovin kätevää…) loppupäivä/ilta menikin sitten pizzaa tehdessä ja paskaa jauhaessa, kuinkas muutenkaan. Nii, ja läskistettiin itseämme vielä üüper sokerisella rahkalla, vanhojen aikojen kunniaksi syötiin sitä Huippumallia katsoen ;) Parasta.

 

Tiistai olikin jännä päivä ! Lähdettiin joskus puol kymmenen aikoihin ajelemaan taas kohti Kokkolaa, keskussairaalaa tarkemmin. Ja vielä tarkemmin äitiyspolille (?) jonne minä ja Nita tungettiin mukaan :D Tuleva kummitäti ja tuleva extratäti, noin Jenni esitteli ne kaksi outoa hiipparia jotka roikkui Jennin mukana :D Hhahah. Ensin käytiin katsomassa toukkalaista ultrassa, oli muuten ehkä jännintä koskaan ! :D Ihan oikeasti. Sitten pompattiin huoneesta toiseen ja käytiin kuuntelemassa vielä sydänääniä jotka kuulosti aluksi kyl pelottavilta, varsinkin ku maha asukki anto potkuja tulemaan ihan reilusti :D "ANTAKAA MUN NYT PERKELE NUKKUA TAJUATTEKO?!" Raaukka. Hoitajatäti ei ollut oikein mukava, aika ihme hiippari :/ Lääkäri olikin rennompi J Käytiin likkojen kanssa kaffiossakin nauttimassa maukkaita pullia ja pahaa kaffia (Nita pelas varman päälle ja osti trippiä…) Tärkeintä reissussa oli se että kaikki on hyvin molemmilla ja kohta pieni ihminen on täällä ! Outoa miten "innoissani" minäkin olen, vaikka alkuun yritinkin puhua järkeä. Valintansa tekevät kaikki itse. No, nää spekuloinnit joutaa ehkä ennemminkin tuonne livejournalin puolelle ;) Sinne siis.

Sairaalareissun jälkeen kierreltiin lisää kaupungilla ja rahaa paloikin vähän lisää ! :D Sinne meni loputkin talven ja kesän palkkarahat (Psst, sitä ei edes ollut paljoa..) Mutta saimpa nyt niitä vaatteita mitä olen etsinyt koko kesän sjoelta, täällä ei oo ikinä mitää. Mukaan tarttui kaksi vetoketju paitaa, kahdet housut (FARKUT :OOO), yöhousut ja muuta mukavaa. Lisäksi shoppailin innoissani tulevalle kummikakaralle kaikkea söpöä, melkein tulevan äidin kyllästymiseen asti :P Kai sitä nyt innoissaan saa olla, olisko parempi jos mä vaa itkisin kokoajan? :D Hyvä et saa olla rauhassa innostunut ilman että täytyy ite hankkiutua raskaaksi :D Minusta ei ole äidiksi, ei nyt eikä koskaan. Piste :D

Kun päästiin takas kämpille, käytettiin neitokaiset taas juoksentelemassa ja loppuilta menikin sitten kultalonkeroa (<3 !) Nitan kanssa siemaillessa ja hiuksia värjätessä J Tulipa taas kivanväriset, tää mikä päähän laitettiin on kuitenkin kauppakestoväri ja ne on yleensä ruskeita :P Mut tää on kiva ( toinen kerta <3) Rrakastan hiuksia ku ne on punaset J Kahden pesun jälkeen nää on jo haalistuneet varsinkin latvoista HÖÖ ! L No, koitan kestää.

 

Keskiviikkona herättiinkin ihanien viiden tunnin yöunien jälkeen. Viideltä siis herätys, kamppeet ja rakit autoon ja taas kokkolaan. Juna läks puol 7 asemalta ja tyyliin 20 min päästä oltiinkin jo Pännäisissä josta matkanteko jatkui jollai vetun bussilla! L Eihän se mitää jos olis kaks koiraa ja repullinen kamaa mutta … tavaraa oli kertynyt kahden viikon aikana ihan kiitettävästi :/  Kuten yks kauppakassillinen tunnareita :D Eka bussi tuli ihan täyteen joten jäätiin oottelemaan seuraavaa jonka piti tulla "ihan kohta". No, puoliska tuntia ooteltiin jonka jälkeen heitettiin kamat TODELLA sukkelaan kyytiin ja raahauduttiin koirinemme bussin takaosaan. Tuisku vetäs jarrut päälle, "hänhän ei liiku mihinkään" O__O oke :D Ruuti meni niinku ois aina bussilla liikkunut, IHME :O Oli siis eka kerta molemmille bussin kyytillä. Kuski antoi kuulutuksen "Niin siis tämähän on sitten pikapika yhteys seinäjoelle", sulki mikin ja laitto kaasun laulamaan :D Vaikka oltiin se ½h myöhässä niin oltiin ajoissa Seinäjoella, 5 vaille puol piti olla ja linkan kello näytti 3 yli puol ku oltii perillä :D Wtf, soitin tyyliin kahdeksalta isälle että myöhästytään ku ollaan vasta Alahärmässä :D Lujaa se rallitti, minen tosiaan mitää tienny ku nukuin yllättäen melkein koko matkan. Tuisku nukku viereisellä penkillä ja Ruuti mun sylissä. Hah, mahto olla näky!

Kotona oli remottipuuhat täydessä käynnissä, takkahuone tällä kertaa aiheena. Loppuilta menikin sitä maalatessa, en edes halua muistella joten…

 

Torstai? Treeniä pitkästä aikaa ! Tuiskun kanssa tehtiin voi-juttuja, en muista et mitä :P Sen muistan et treenit meni ihan tosi kivasti…? Osa liikkeistä jätettiinkin

 

Perjantaille, nää ei mennytkää enää hyvin, ihan vituiksi suomeksi sanottuna kaikki :D Siitähän olikin sitten kiva lähteä seuraavana aamuna

 

eli Lauantaina seinäjoelle tokoilemaan ! Myönnetään, mua vitutti jostain kumman syystä heti kun heräsin. Koepaikalla sitten alkoi veetuttamaan enemmän, me oltiin heti paikallamakuun jälkeen L Kiva, kiitti. Huhhuh. Eli mun fiilis oli alunalkaenkin paska joten mitä voidaan odottaa yltiöherkältä Tuiskulta? Jäätynyttä ja tahmaista menoa kehässä. Paikallamakuu meni viduiksi taase. Meni hitaasti ekalla maahan, mutta lysähti melkein lonkalle. Piilosta kun palasin oli koira taas rauhaton muttei mun mielestä nii pahasti mitä Treellä? Ja arvatkaapa ennakoiko Tuisku? Kyl, istahti sivulle liikkurin käskystä. Viddu, yritin käydä vähä virittääs mutta ei, peli oli jo melkein pelattu. Loput toivon rippeet meni siihen ku menin kehään, ja kävelin "portin" viereiselle nurkalle aloittamaan seuraamista. Ooteltiin hetki tuomaria joka sitten kysyy "Onko kilpailija hakenut kapulaa?" Nii mitä kapulaa? Aa, tunnarikapulaa? Nii. Lähdin sit hakemaan sitä sieltä, merkkasin ja heitin taskuun. TÄSSÄ vaiheessa se koira "kuoli" sitten kokonaan. Mutta sen enempää paskaa jauhamatta, tässä "pisteet"

 

 

Paikallamakuu: 9, Ennakoi istumisen ja oli taas vaihtanut lonkka-asentoon!

Seuraaminen: 9, Askeleet meni tänään mielestäni paremmin mitä viimeksi. "Käännös-seis" meni huonosti, näitä pitää treenata. Tahmasi, ei tuntunut hyvältä.

Liikkeestä istuminen: 10, Epäilin, jääkö seisomaan. Istui kumminkin, kun palasin luo haisteli maata ja rauhoitteli, ei kuitenkaan tippunut pistettä.

Luoksetulo: 7, Tuisku kuikuili taaksepäin kun kutsuin. Lähti hyvin ja pysäytin seisomaan tälläkertaa suullisella. Seisominen oli huono, samoin maahanmeno. Vauhti oli riittävä.

Ruutu:  8½, Tarvitsi kaksi käskyä seuraamiseen, lähti ruudusta kyllä ekalla mutta ei tullut seuraamaan vaan käveli vierellä kauempana. Ruudussa lysähti maahan lonkka-asentoon, eikä meno ruutuun ollut suora vaan teki kaarroksen.

Hyppynouto: 0, ei tehnyt paluuhyppyä ollenkaan.

Metallinouto: 9½, palautus hidas

Tunnari: 0, Koiralla ei ollut mitään käsitystä, mitä pitää tehdä, se ei edes yrittänyt. Tarvitsi kaksi käskyä ennenkuin lähti hakemaan kapulaa. (Pudotti kapulan mun jalkoihin vielä.)

Kaukot: 0, Ekaan istumiseen taas kaksoiskäsky, eikä tainnut istua silläkään vielä. Hidas, teki vaihdot tosi epäsiististi ja liikkui paljon. Molempiin istumisiin tarvitsi kaksarin, voi luoja.

Kokonaisvaikutus: 9, en tiedä mitä Kinnunen tässä vaiheessa selitti. Tai, en kuunnellut, samase. :D

 

Semmoista siisen, 183 pistettä eikä tullut tulosta. Katsellaan ensi keväänä sitten. Mutta, lauantaina Tuisku toimi sillä tyylillä mitä se YLEENSÄ kokeissa on, tuo Tampereen koe oli siis silmän lumetta, hyvää unta jne. Voi itku ! Hyviä neuvoja (Jotain muuta kuin "älä oo vittuuntunut"…)

 

Joskus jatkuu, kaips.